27 Αυγ 2010

Επανέφερε στη ζωή το νεκρό μωρό της...

Για θαύμα κάνουν λόγο οι γιατροί στην Αυστραλία όταν διαπίστωσαν πως τα δάκρυα και τα χάδια της μητέρας έφεραν πίσω στη ζωή το νεογέννητο βρέφος της.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί παρέδωσαν στην Kate το άψυχο κορμάκι του πρόωρα γεννημένου παιδιού της λέγοντάς της πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Η Kate με το σύζυγό της David πέρασαν δύο ολόκληρες ώρες συντετριμμένοι πάνω από το άψυχο σώμα του παιδιού τους. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών τραγικών ωρών του αποχαιρετισμού το μόνο που διέκοπτε τη σιγή ήταν το κλάμα των γονιών και γλυκά λόγια που έλεγαν στο παιδί τους.

Τη στιγμή που η μητέρα ακούμπησε το μωρό στο στήθος της, το νεκρό μέχρι στιγμής αγγελούδι της άρχισε να δίνει σημάδια ζωής. Η μητέρα ενστικτωδώς έβαλε λίγο γάλα στο στοματάκι του βρέφους και αυτό άρχισε να αναπνέει κανονικά!

H Kate περιγράφωντας τα συναισθήματα της, όταν της παρέδωσαν το μωρό είπε: «Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που έχω βιώσει. Ξετύλιξα τον Jamie από την κουβέρτα του, ήταν πολύ αδύνατος, τα μικρά του χέρια και τα ποδαράκια του έπεφταν ακίνητα. Τον έβαλα πάνω στο στήθος μου και τον κρατούσα, δεν έκανε καμία κίνηση και αρχίσαμε με τον πατέρα του να του μιλάμε. Του είπαμε το όνομα του, ότι έχει μία δίδυμη αδερφή και τα σχέδια που θέλουμε να κάνουμε μαζί του. Μετά από πέντε λεπτά ένιωσα το μωρό να κινείται και σε λίγο άνοιξε τα μάτια του!»...

Οι γιατροί κάνουν λόγο και θαύμα και τονίζουν τη σημασία της μητρικής αγκαλιάς και της στοργής που νιώθουν τα βρέφη από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους!