11 Δεκ 2009

Αρχισαν τα εξώδικα για τα χρέη που άφησε το υπουργείο Τουρισμού σε εταιρείες του εξωτερικού!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Άρχισαν τα δικαστικά εξώδικα για τα φέσια που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας δεν έχει τελειωμό.
Οι πρώτες εταιρείες από τη Μεγάλη Βρετανία αναγκάστηκαν να στείλουν εξώδικα για να πληρωθούν οι υπηρεσίες που πρόσφεραν στο ελληνικό υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης επί των ημερών του Κ. Μαρκόπουλου. Απηύδησαν δηλαδή και ανέθεσαν σε δικηγόρους, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που αποκαλύπτουμε στον νομικό Στ. Γρηγορίου, την απαίτηση των χρημάτων τους. Λέγεται μάλιστα ότι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης ...αποφεύγουν να πάνε στο Λονδίνο για να μην βρεθούν αντιμέτωποι με το πρόβλημα από τα φέσια της προηγούμενης!
Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, πρώην υπουργός Τουρισμού, όταν χαμογελαστός και λαλίστατος ανέλυε την τουριστική και όχι μόνο πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, σιωπούσε πάντως για τα φέσια που έβαζε το υπουργείο του. Στα χνάρια του κ. Ρουσόπουλου, προσπαθούσε να πείσει τον ελληνικό λαό για την βαριά βιομηχανία της χώρας, τον Τουρισμό. Μάλιστα, όταν παρέδιδε το υπουργείο δήλωνε… «Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία σε μία δύσκολη στιγμή στο έργο της νέας κυβέρνησης και ηγεσίας.» (δείτε εδώ τι έλεγε, με την ανάλογη πολιτική υποκρισία...).
Τώρα η Α. Γκερέκου, κληρονόμησε αυτά τα φέσια, που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός ενώ ο κ. Μαρκόπουλος άνετος και σα να μην τρέχει τίποτα κάνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ του κ. Σαμαρά στη ΝΔ. Με την ίδια νοοτροπία άραγε;

Πηγή:ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ