23 Μαρ 2010

Να τους χαίρεσαι κύριε Χρυσοχοίδη


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ…ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας προχώρησε σήμερα σε μια συντονισμένη επιχείρηση πάταξης της διαφθοράς και της αυθαιρεσίας στο νομό. Συνέλαβε και οδήγησε στο αυτόφωρο, έναν Ελβετό τουρίστα που έκανε ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Νεοχωρίου. Μάλιστα. Όπως ακριβώς το διαβάζετε.

Ο κουμποροφόρος δήμαρχος της Ζαχάρως έχει εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες να πυροβολεί, να απειλεί πως θα εκτελέσει ανθρώπους, αλλά η Αστυνομία της Ζαχάρως δεν κάνει το παραμικρό. Παρότι έχει δύο καταδίκες δεν του αφαιρεί την άδεια οπλοφορίας με το επιχείρημα πως τα αδικήματα δεν είναι απ αυτά που οδηγούν σε αφαίρεση άδειας οπλοφορίας (ούτε οι απειλές; Ούτε η η άσκοπη αποδεδειγμένη οπλοχρησία;)

Έχουν δημοσιευτεί έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει χτίσει παράνομα ξενοδοχείο 72 κλινών σε περιοχή που απαγορεύεται κάθε δόμηση, αλλά η Αστυνομία δεν έχει κάνει το αυτονόητο.

Υπάρχουν στο βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος Ζαχάρως καταγγελίες ανθρώπων που λένε πως απειλούν πως θα τους κάψουν τα σπίτια. Την επόμενη κιόλας μέρα τα σπίτια πραγματικά καίγονται. Η Αστυνομία πάλι δεν ξέρει τίποτα

Αλλά σήμερα αποκατέστησε επιτέλους την τάξη. Συνέλαβε τον Ελβετό που έκανε κάμπινγκ στην παραλία. Εύγε, αστυνομία της…παραλίας.


πηγη