10 Νοε 2008

Επανέρχεται το θρίλερ των 151 βουλευτών



Ξανά στην οριακή πλειοψηφία των 151 βουλευτών βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία μετά τη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα του βουλευτή Αρκαδίας κ. Πέτρου Τατούλη.

Η απόφαση για τη διαγραφή ελήφθη μετά τη σημερινή συνέντευξη του κ. Τατούλη στην εφημερίδα «Έθνος», στην οποία επέρριπτε ευθύνες στον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή για την πολιτική κατάσταση.

Σήμερα, το μεσημέρι ο κ. Καραμανλής απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα με την οποία τον ενημερώνει ότι στο εξής ο βουλευτής Αρκαδίας Πέτρος Τατούλης είναι εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Στη συνέντευξή του ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνος για όλες τις κυβερνητικές επιλογές, πολιτικές και προσώπων. Όσοι τώρα εμφανίζουν τον κ. πρωθυπουργό ως έρμαιο συμβουλατόρων και επίδοξων υπονομευτών, προφανώς δεν τον γνωρίζουν καθόλου καλά και ασφαλώς τον υποτιμούν. Έχει άποψη και γνώση από την πρώτη κιόλας στιγμή».

Ο Π.Τατούλης υπογραμμίζει ακόμη: «Αν ο πρωθυπουργός πιστεύει, ωστόσο, ότι είναι όμηρος, δεν έχει παρά να καταγγείλλει με ονοματεπώνυμο τους απαγωγείς του. Η παράταξη διαθέτει ακόμη θαρραλέες δυνάμεις που θα συνδράμουν στην απελευθέρωσή του. Πολιτικά μιλώ πάντα».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ