16 Νοε 2008

21-12-2012.Παρασκευή, ώρα Ελλάδος 13:13. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


Παρακολουθώντας απόψε,τυχαία,μια εκπομπή του Χαρδαβέλα στον ALTER ,αλλά και μπαίνοντας μετά στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι την Παρασκευή 21/12/2012 και ώρα Ελλάδος 13:13 θα βλέπουμε τα κυπαρίσσια ανάποδα.

Σύμφωνα με ένα παλιό ημερολόγιο των Μάγιας,την ημερομηνία αυτή ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε συζυγία στον ουρανό.Αυτή η συζυγία θα τρελλάνει τους πλανήτες και ένα μακρινό πλανήτη την παρασκευή 21/12/2012 και κατά το μεσημέρι την ώρα του φαγητού 13:13 θα τον φάμε κατακέφαλα.Να φύγουμε τουλάχιστον και χορτασμένοι.
Ισως όμως να μην φάμε κατακέφαλα τον πλανήτη και να περάσει ξυστά από την γή.Αλλά και πάλι θα καταστραφούμε.Συγκεκριμένα,όπως λένε:

Ενας πλανητης με το ονομα NIBIRU ο οποιος ειναι πολυ μεγαλυτερος απο την Γη.( π.χ. η Γη εχει σχημα μανταρινιου και ο Nibiru σχημα πορτοκαλιου.) θα περασει απο κοντα της.

Η Γη θα σταματησει να κινηται,προφανώς από τον φόβο της.Τσουνάμι θαγίνουν και σεισμοί και υφαίστεια θα εκραγούν.Ετσι θα είναι το τελος του κοσμου..Το Βατικανό, η ΝΑΣΑ.και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ετοιμάζουν του εαυτούς τους να ξαναγεννηθούν όταν τελειώσει αυτή η καταστροφή.

Επομένως τι μας πρήζουν με την οικονομική κρίση!!!

Και κάτι άλλο.Επειδή η καταστροφή θα γίνει τις 21-12-2012,διαγράψτε από τον προυπολογισμός σας τα έξοδα για χριστουγεννιάτικα δώρα και έξοδα το 2012.
Και μην αρχίσετε τον Δεκέμβρη του 2012 τις ευχές για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.Θα πάνε χαμένα τα λόγια σας.

Και να θυμάστε: Να προτιμήσετε την Ελληνική κόλαση,όπως γράφω και στο ανέκδοτο παρακάτω.
Μην σας πιάσει το Ευρωπαικό σας και προτιμήσετε άλλη κόλαση.Την βάψατε!!!