6 Νοε 2008

ΟΚ στον Ολυμπιακό για το "Πάμε Στοίχημα"


Δόθηκε το "πράσινο φως" για την συμμετοχή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πρόγραμμα του «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ.

Μάλιστα στελέχη της αγοράς δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο σε περίπτωση που ξεπεραστούν με ταχύτητα ορισμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες, να συμπεριληφθεί ο κυριακάτικος αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Σε περίπτωση που αυτό, όπως όλα δείχνουν, καταστεί δυνατό, πηγές του ΟΠΑΠ ανέφεραν πως οι αποδόσεις που θα προσφερθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι «ιδιαίτερα δελεαστικές».

Η κίνηση αυτή, πιθανολογούσαν, θα ενίσχυε σημαντικά τα έσοδα του παιχνιδιού από την πρώτη κιόλας Κυριακή δεδομένης της προβολής που έχει το συγκεκριμένο ντέρμπι.

Οι ίδιες πηγές της αγοράς υπολόγιζαν πως η ένταξη του Ολυμπιακού στο κουπόνι θα αποφέρει κατά μέσο όρο τζίρο περί των 3 εκατ. ευρώ ανά αγωνιστική για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, δηλαδή περί τα 70-80 εκατ. ευρώ για τις εναπομείνασες 22 αγωνιστικές, ενώ αν συμπεριληφθούν και οι αγώνες του Κυπέλλου κάνουν λόγο για ακόμη υψηλότερα έσοδα.

Η προσθήκη των αγώνων του μεγαλύτερου και πιο δημοφιλούς συλλόγου της χώρας στο «Στοίχημα» αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών ενός από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια του ΟΠΑΠ που μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2008 ξεπέρασε τα 1,16 δισ. ευρώ, ενώ για το σύνολο του έτους, οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για τζίρο 2,6 δισ. ευρώ χωρίς να βέβαια να συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του Ολυμπιακού.

Πηγή: capital.gr