5 Μαρ 2009

12χρονος με αγγελία του στο διαδίκτυο, πρόσφερε τις σεξουαλικές του υπηρεσίες σε γυναίκες!


Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ ερευνά την περίπτωση ενός 12χρονου αγοριού, το οποίο είχε 'ανεβάσει' στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες του και πρόσφερε τον εαυτό του ως "ζιγκολό" για γυναίκες έως και 45 ετών!

Το αγόρι χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο 'Μικρός Λιουνγκ' και πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες σε "γυναίκες μεταξύ 10 και 45 ετών", σε ένα φόρουμ γνωριμιών ενηλίκων, γράφει η εφημερίδα Hong Kong Standard.

Σ' αυτή την περίεργη αγγελία, η οποία περιλάμβανε και φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων, ο 12χρονος δήλωνε χριστιανός και προσφερόταν να "κάνει έρωτα" σε κορίτσια και γυναίκες έναντι 450 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (58 δολάρια ΗΠΑ).

Εξοργισμένοι χρήστες δημοσίευσαν στο διαδίκτυο τα προσωπικά στοιχεία του αγοριού και απείλησαν να τον αναφέρουν στο σχολείο όπου φοιτά. Η ταυτότητα του αγοριού αποκαλύφθηκε με μία διαδικασία γνωστή στην Κίνα ως "ανθρώπινη μηχανή αναζήτησης", όπου οι χρήστες του διαδικτύου κινητοποιούνται και συλλέγουν πληροφορίες για να εντοπίσουν ένα πρόσωπο.

Αφού αποκαλύφθηκε, το αγόρι έκανε έκκληση στο διευθυντή και τους καθηγητές του να μην αποβάλουν από το σχολείο, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση, αλλά ότι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία σύλληψη, ούτε έχει απαγγείλει κατηγορίες.