2 Νοε 2008

Πως τα αυγά μπορούν να αποτελέσουν μέσο καταστολής των αντιδράσεων της αντιπολίτευσης.



Το αυγό μαζί με το γάλα αποτελούν τις μόνες πλήρεις φυσικές τροφές, δηλαδή περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια πλήρη και ισορροπημένη δίαιτα. Το αυγό είναι το δώρο της φύσης στη ζωή.
Το ασπράδι του αυγού αποτελείται κατά 45% από πρωτεΐνες ανώτερες όλων των άλλων φυσικών τροφών, καθόσον περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό μας. Η κατανάλωση ενός αυγού ημερησίως συμβάλλει κατά 11% στην αναγκαία ημερήσια κατανάλωση πρωτεϊνών του ανθρώπου.
Τα αυγά είναι πλούσια σε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, νάτριο, κάλιο, βιταμίνη Α, νιασίνη, βιοτίνη, δηλαδή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα. Επιπλέον έχουν ελάχιστα λιπαρά, άριστη χοληστερόλη και δίνουν δύναμη και ενέργεια δυσανάλογα υψηλή σε σχέση με το μικρό τους όγκο.

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει το αυγό να καταναλώνεται ως τροφή.Να τρώγεται δηλαδή ώστε να μπορέσουν τα παραπάνω χρήσιμα συστατικά του να αφομοιωθουν από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Διαφορετικά το αυγό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ,εξωτερικά και για άλλους σκοπούς:
Οπως . για την καταστολή αντιδράσεων της αντιπολίτευσης στους χειρισμούς της συμπολίτευσης .Οπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει...αυγό.Ετσι π.χ αν η αντιπολίτευση δεν συμφωνεί με τους χειρισμούς της συμπολίτευσης θα φάει ...τα αυγά της χρονιάς της,από "αγανακτισμένους" πολίτες.
Υπάρχουν βέβαια και οι "γνωστοί" τρόποι καταστολής!!!.Αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα του ξυλοδαρμού του δημοσιογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ,δεν ενδείκυνται.Μας πήρανε "χαμπάρι".
Επομένως το αυγό ενδείκνυται ως μέσο καταστολής αντιδράσεων της αντιπολίτευσης από τους "αγανακτισμένους" πολίτες.Θεωρείται ήπιο μέσο.

Ολα τα παραπάνω,ισως να συνέβησαν (είναι αδιασταυρωτες οι πληροφορίες μου) σε μια μικρή πόλη της Νοτιοδυτικής Ελλάδας,όλο Ζάχαρη!!!

Επειδή γνωρίζω ότι στην Νοτιοδυτική Ελλάδα,εκτός από κότες εκτρέφονται και χήνες και στρουθοκάμηλοι θα παρακαλούσα τους "αντιδρούντες",όταν επιθυμούν να φιμώσουν τον δημοκρατικό διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες ελέγχου της αντιπολίτευσης,να χρησιμοποιούν αυγά από κότες που είναι ακίνδυνα και όχι από στρουθοκάμηλο η χήνα.Στην περίπτωση αυτή η ενέργεια τους θα θεωρηθεί απόπειρα δολοφονίας.Ελπίζω να έγινα κατανοητός.