28 Μαΐ 2009

Άγριος καυγάς γυναικών στη λαϊκή αγορά


Άγριο ξύλο έπεσε προχθές το πρωί από δύο γυναίκες οι οποίες συνεπλάκησαν \"δι’ ασήμαντον αφορμήν\" μπροστά στα μάτια δεκάδων καταναλωτών στη λαϊκή αγορά της Ζαχάρως.
Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν και οι δύο γυναίκες, από τις οποίες μάλιστα η μία είναι έγκυος, στο νοσοκομείο του Πύργου όπου παρέμειναν στη βραχεία νοσηλεία, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν δεν διαπιστώθηκε να έχει υποστεί κάποια βλάβη το έμβρυο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το επεισόδιο άρχισε όταν η μια από τις δύο γυναίκες (27 και 30 ετών αντίστοιχα) έσπρωξε την άλλη για να περάσει, προφανώς λόγω συνωστισμού που πάντα υπάρχει στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ των πάγκων των μικροπωλητών στις λαϊκές αγορές.

Η άλλη γυναίκα παρεξηγήθηκε από το σπρώξιμο και της ζήτησε το λόγο. Κουβέντα στην κουβέντα αρπάχτηκαν και πριν οι έκπληκτοι παριστάμενοι προλάβουν να κάνουν κάτι, άρχισε η μία να χτυπά την άλλη. Ήταν τόσο έντονοι οι διαπληκτισμοί που στο τέλος χρειάστηκε η επέμβαση περισσοτέρων από 5!!! ανδρών για να τις χωρίσουν.

Λίγο αργότερα- αφού ειδοποιήθηκε- κατέφθασε στο χώρο του επεισοδίου η Αστυνομία αλλά και οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν αρχικά να υποβάλλουν μηνύσεις και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν από την Αστυνομία.

Ωστόσο, το απόγευμα και οι δύο υπέβαλαν μηνύσεις για απρόκλητη επίθεση, μικροτραυματισμούς, εξύβριση κτλ. με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία από την Αστυνομία και να συλληφθούν τυπικά ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας που έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθερες. Η συνέχεια θα δοθεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: εφημ.ΠΑΤΡΙΣ