28 Αυγ 2009

To μήνυμα των πρόωρων εκλογών έρχεται από την Κέρκυρα.

Ο Καραμανλής οσονούπω προκηρύσσει εκλογές και ήδη έχει ετοιμάσει και τους υποψήφιους βουλευτές του στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Αυτό το μήνυμα μας έδωσε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κέρκυρας,κ. Γιάννης Λέκκας,ο οποίος παραιτήθηκε για να είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ
Συγκεριμένα,στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Κέρκυρας,τους προέδρους των Δημ.Τ.Ο και τους συντονιστές και τομεάρχες των κύκλων πολιτικής δράσης (ουφ!!! τόσους τίτλους δεν είχε ούτε ο Λουδοβίκος ο ΙΔ),ο κ.Λέκκας δήλωσε:

Κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων με την κομματική ηγεσία, πιστεύω, ότι θα έχω την μεγάλη τιμή, να είμαι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Κέρκυρα, κατά τις ερχόμενες εκλογές, οι οποίες είναι πιθανόν να γίνουν πρόωρα, με υπαιτιότητα του παλαιοκομματικού ΠΑΣΟΚ, που ελπίζει ότι θα ξανάρθει στην εξουσία.
(Πηγή)

Αρα έχει συνεννοηθεί με την κομματική ηγεσία να είναι υποψήφιος βουλευτής.
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Κέρκυρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Επομένως η κομματική ηγεσία της Ν.Δ έχει ήδη καταρτίσει το ψηφοδέλτιο της και είναι πανέτοιμη για τις εκλογές.Οι οποίες σύμφωνα με τον κ.Λέκκα θα γίνουν πρόωρες και όχι όπως ισχυρίζεται ο Αντώναρος,Αβραμόπουλος και όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους.
Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει.
Βέβαια όλοι οι Νεοδημοκράτες είναι φυσικό επόμενο να ρίξουν την υπευθυνότητα των πρόωρων εκλογών στο Πασοκ.Οπως ακριβώς έκανε και ο κ.Λέκκας.
Ολα καλώς βαίνουν στην Ελλάδα και επομένως η κυβέρνηση δεν χρειάζεται να πέσει πριν την λήξη της τετραετίας της,γιατί τυγχαίνει της άκρας εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού.
Τρομάρα τους!!!

Και εξάλλου το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι θα τους "ρίξει" τον Μάρτιο με τις εκλογές του Προέδρου της Δημοκρατίας.Τότε τι κόβονται από τώρα να καταρτίζουν λίστες με υποψήφιους βουλευτές?
Ο Καραμανλής και όλη η ΝΔ πιστεύω ότι μας κοροιδεύουν καθημερινά με το να μην προκηρύσσουν άμεσες εκλογές,αφού τις έχουν ήδη αποφασίσει.
Τι το καθυστερούν???Παίζουν με τα νεύρα του λαού???
Ας τελειώνουμε.
Αν θέλουν να παίξουν,έχουν όλο το χρόνο να παίζουν στις παιδικές χαρές.Εξάλλου μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγεί το συντομότερο.Να ηρεμήσει επιτέλους και ο λαός.