23 Σεπ 2010

Έκλεισαν ραντεβού για να αυτοκτονήσουν

Σημεία των καιρών;
Η κατάθλιψη και η απελπισία τελικά φωλιάζουν στς ψυχές των νέων ανθρώπων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν “συμμάχους” αλλά και tips που α τους βοηθήσουν να βάλουν ένα τέλος στην προσωπική τους δυστυχία.
«Δεν έχω τη δύναμη να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου. Δεν είμαι κανίβαλος ή δολοφόνος απλά απελπισμένη. Έχω όλα τα απαραίτητα συστατικά και θέλω κάποιον να με βοηθήσει για να βάλω τέλος στη ζωή μου”.
Αυτή η εξομολόγηση της 34χρονη Τζοάν Λι από το Έσσεξ σε φόρουμ στις 4 Σεπτεμβρίου αποδείχθηκε καταλυτική για όσα συνέβησαν λίγες μέρες αργότερα.
Η κοπέλα έπασχε από μια σοβαρή διατροφική διαταραχή και είχε επιχειρήσει αρκετές αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας. Όταν συνειδητοποίησε ότι μόνη της δεν είχε τη δύναμη να αυτοκτονήσει, αποφάσισε να βρει κάποιον που θα την βοηθούσε να πετύχει τον στόχο τους.
Μόλις η Τζοάν ανήρτησε το μήνυμα στο φόρουμ, οι περισσότεροι χρήστες αρκέστηκαν σε λόγια συμπάθειας ενώ κάποιοι προσπάθησαν να τη βοηθήσουν δίνοντάς της συμβουλές...
Ενας 35χρονος οδηγός φορτηγού όμως, φαίνεται πως βρισκόταν σε παρόμοια συναισθηματική κατάσταση και ανταποκρίθηκε στο μήνυμα., Ο Στίβεν Λάμπ επικοινώνησε μαζί της, και μέσω του διαδικτύου έκλεισαν ραντεβού για να αυτοκτονήσουν μαζί!
Λίγες ώρες από τη πρώτη τους γνωριμία, το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό τη Δευτέρα μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο δίπλα σε απομονωμένη περιοχή. Αφησαν την τελευταία τους πνοή από επικίνδυνες τοξικές ουσίες με τις οποίες είχαν γεμίσει όλο το αυτοκίνητο στο οποίο μάλιστα είχαν κολλήσει στο παράθυρο προειδοποιητικά σημειώματα για να μην πάθουν τίποτε όσοι τους βρουν.
Η αστυνομία του Έσσεξ ανέφερε ότι ο θάνατος του ζεύγους ήταν από τους πιο ασυνήθιστους και ανεξήγητους, ενώ η πυροσβεστική για να τους βγάλει από το αυτοκίνητο φόρεσε ειδικές στολές