Η Ν.Δ μετά το 1981 και στην προσπάθεια της να επανέλθει στην εξουσία και να αγκιστρωθεί από αυτήν,και για να μην ξεχνιέται ο λαός,έκανε τα πάντα ώστε αφενός μεν να ξεχάσει ο λαός το «τι σημαίνει δεξιά»,αφετέρου δε να τονίσει την έντονη παρουσία της δεξιάς στο πολιτικό τοπίο της χώρας.
Ετσι στην προσπάθεια της αυτή:
-Αλλαξε 5 προέδρους,αν θυμάμαι καλά.
- Ανακήρυξε Πρόεδρο της τον «δήθεν» πρώην στέλεχος της Δημοκρατικής Ενωσης Κέντρου,κ.Μητσοτάκη,για να δείξει ότι η Δεξιά έχει δημοκρατικό υπόβαθρο και επομένως κάνει φιλολαική πολιτική.
Και βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο.Εναν άνθρωπο που κοιμόνταν και ξυπνούσε με την ελπίδα να γίνει χαλίφης στην θέση του Χαλίφη.Να γίνει πρωθυπουργός της χώρας με την ελπίδα να ανυψώσει έτσι το καταρρακωμένο προφίλ του από την προδοσία του 1965.Εναν άνθρωπο που παρόλη την μεγάλη του ηληκία δεν θα έλεγε όχι αν στις προεδρικές εκλογές του 2010 τον πρότειναν και για πρόεδρο δημοκρατίας.
Αυτόν βρήκε η ΝΔ για να αντιμετωπίσει τότε τον μεγάλο ηγέτη, τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Αυτός μόνο ήξερε να αντιμετωπίζει πολιτικούς αντιπάλους με την τακτική που εφάρμοζε από το 1965.Με τα ύπουλο κτύπημα.
Ετσι έβγαλε κλέφτη του κοινού ποινικού δικαίου τον Ανδρέα Παπανδρέου,έναν ηγέτη που έδωσε τα πάντα στον απλό λαό.
Δεν άφησε χωριό για χωριό τότε και να αποκαλεί κλέφτη τον Ανδρέα.
Ηρθε και στο δικό μου χωριό και θυμάμαι ,τότε που τον άκουγα, να αισθάνομαι την μεγαλύτερη τάση εμετού που γνώρισα στον εαυτό μου.
Τέλος πάντων,κατόρθωσε αυτό που ήθελε,Εξαπατώντας τον ευαίσθητο λαό μας με το σύνθημα «εξω οι κλέφτες» έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.Εστω και για λίγο χρονικό διάστημα έγινε πρωθυπουργός της χώρας και θα έχει μέχρι να πεθάνει τον τίτλο του «πρώην πρωθυπουργού».Ασχετα αν ο λαός τον έδιωξε με τις κλώτσιές από την εξουσία,άσχετα αν ο Αγιος Πέτρος τον αποδεχθεί στην παράδεισο η τον στείλει αδιάβαστο στην κόλαση,έστω και αν έχει τον τίτλο του πρώην πρωθυπουργού.
Μετά την αποτυχία των παλιών πολιτικών της,η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να αποσύρει τους παλιούς πολιτικούς και να τοποθετήσει στην ηγεσία της νέους σε ηληκία πολιτικούς .Νέους μέν αλλά να φέρουν την αίγλη των ονομάτων των παλιών πολιτικών,ευήκοον στα «ώτα» των παλιών οπαδών της δεξιάς.
Ετσι έφεραν στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τον νέο Κώστα Καραμανλή.Εναν νέο άνθρωπο που με έκπληξη ,άκουσε την πρόταση που του έκαναν για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας .Δεν το περίμενε ποτέ.Απλά ήξερε ότι ήταν ανηψιός του μεγάλου Κώστα Καραμανλή.Γνώριζε ότι αν δεν λεγόνταν Κώστας Καραμανλής αλλά Νίκος η Πέτρος Καραμανλής,δεν θα έβλεπε με τίποτε το αρχηγιλίκι της Νέας Δημοκρατία η το πρωθυπουργιλίκι.Και αυτό το γνωρίζει και σήμερα.
Το ίδιο έκαναν και με την Ντόρα.
Σήμερα την χώρα κυβερνούν δύο απόγονοι παλιών πολιτικών ,που η Ελλάδα δεν μπορεί να περηφανεύεται για την διακυβέρνηση τους.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο συγκυβερνήτες στην χώρα μας.
Ο Κώστας και η Ντόρα,οι οποίοι εφαρμόζουν την πολιτική των προγόνων τους αλλά με σύγχρονες μεθόδους.
Και θα συγκυβερνούν όσο θα τους επιτρέπει ο λαός να τον θεωρούν αφελή.
Η Νέα Δημοκρατία έκανε τόσο κόπο και αγώνα για να μπορέσει να κυβερνήσει τον τόπο.
Ο Κ.Καραμνλής έγινε πρωθυπουργός ξαφνικά, και προσπαθεί να το ευχαριστηθεί όσο περισσότερο χρονο μπορεί.
Το ίδιο και η Ντόρα.
Αυτή την στιγμή εξουσιαστικής απόλαυσης του κόματος της ΝΔ και των στελεχών της,δεν πρόκειται να τους την διακόψει κανείς και ας πάει και το παλιάμπελο.
Και στο κάτω-κάτω έχουμε και την καραμέλλα:
«Για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ»