18 Σεπ 2009

Οι συμπέθεροι απο τα Τρίκαλα.


Από τους κουμπάρους της ΝΔ στον συμπέθερο από τα Τρίκαλα !!!!!!
Ο Ανδρέας Μαρτίνης, πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ήρθε στα Τρίκαλα 18 μέρες πριν τις εκλογές για να δόσει γραμμή στα μέλη του ΕΕΣ τι να ψηφίσουν !!!!!
Μίλησε για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη, με τον οποίο είναι
συμπέθερος !!!!!
Φοβάται ότι θα χάσει την έδρα του ο Υπουργός και τον έφερε να του κάνει προεκλογική εκστρατεία !!!!!
Στήριξε (για ξεκάρφωμα) και μία πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ που κατεβαίνει υποψήφια για πρώτη φορά και είναι γνωστή αδελφικού του φίλου !!!!!
Ξήλωσε από τον Ερυθρό Σταυρό τον πεθερό του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκου Λέγκα, επειδή δεν του υπέγραψε αμέσως τα εκατομμύρια που ζήτησε !!!!! Τον χαρακτήρισε εχθρό του ΕΕΣ !!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!! Δεν είμαστε κουτορνίθια κύριε συμπέθερε !!!!!
Είναι σκέτη αηδία να χρησιμοποιεί ο κύριος Μαρτίνης τον Ερυθρό Σταυρό για να πριμοδοτήσει τους φίλους και τους συμπεθέρους του !!!!
Ο κόσμος δίνει εθελοντική εργασία και χρήματα από το υστέρημά του στον ΕΕΣ, όχι για να κάνει προεκλογική εκστρατεία στον κάθε υπουργό που είναι συμπέθερος του κάθε Μαρτίνη !!!!!
Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι !!!!!
Κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει και να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάπτωση του Ερυθρού Σταυρού !!!!!
Σήμερα έχουν αγανακτήσει όλα τα Τρίκαλα με αυτή την καγκουριά !!!! Οι άνθρωποι που βοηθάνε επειδή πιστεύουν στον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία έχουν ξεσηκωθεί από την προκλητική συνέντευξη τύπου του Μαρτίνη που ήρθε στα Τρίκαλα για να τους υποδείξει ποιον να ψηφίσουν !!!!!
Και ένα ερώτημα: τι επιπλέον μισθό θα παίρνει ο κύριος Μαρτίνης που αυτοδιορίστηκε Περιφερειάρχης του ΕΕΣ στη Θεσσαλία ;;;;

ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ