14 Σεπ 2009

Πέρασε από πάνω του το τρένο αλλά εκείνος ούτε καν ξύπνησε!


Ενας 19χρονος Γάλλος που το Σαββατόβραδο ήπιε ένα δύο ποτηράκια παραπάνω, αποκοιμήθηκε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και όταν πέρασε από πάνω του ένα ολόκληρο τρένο μεγάλων ταχυτήτων (TGV), γλύτωσε χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά!

Αυτό βεβαιώνει εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Βαν της βορειοδυτικής Γαλλίας όπου συνέβη το απίστευτο αυτό γεγονός, προσθέτει μάλιστα ότι ο νεαρός άνδρας, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά και ότι το τρένο που πέρασε από πάνω του τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, δεν κατάφερε ούτε να τον ξυπνήσει! Τελικώς ο νεαρός ξύπνησε όταν ο οδηγός του τρένου, ημιλιπόθυμος από την τρομάρα του, τον πλησίασε και άρχισε να τον τραντάζει για να δει αν είναι ζωντανός.

Και τότε εκείνος, ενοχλημένος που του διέκοψαν τον ύπνο, απάντησε ύψώνοντας το δάχτυλο σε μία εύγλωττη, απρεπή χειρονομία. Ο 19χρονος ίσως εκπλαγεί όταν μάθει πόσο λίγο έλειψε να μην ξυπνήσει ποτέ.

Οπως διαπιστώθηκε, ο ύπνος τον πήρε ανάμεσα στις δύο σιδηροτροχιές σε τέτοια στάση, ώστε να έχει ένα περιθώριο 10 εκατοστών στα πλάγια και 20 εκατοστών από πάνω, ανάμεσα στο κορμί του και το διερχόμενο τρένο.

ΑΠΕ