24 Σεπ 2009

Τάχουν χαμένα!

Μας μίλησαν για εγκαίνια του Νέου Νοσοκομείου.

Άλλαξαν τα εγκαίνια και τα κάνανε περίπατο!

Το ξανασκέφτηκαν. Ξανα-άλλαξαν. Τελικά θα παραστεί σε “τελετή παράδοσης” ο “τέταρτος βουλευτής” της Κέρκυρας!

Γνωρίζετε, ο πολιτικός που χρημάτισε Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και όσα υποσχέθηκε στο Νομό μας σχετικά με τον τουρισμό, την χρηματοδότηση μελετών, προβολής και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, τόκανε πράξη!

Ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο νυν υπουργός Υγείας:

ο Υπουργός της απόλυτης υποβάθμισης του ΕΣΥ,της κατάργησης του ΠΕΣΥ από την Ιόνια Περιφέρεια που με αγώνες κατέκτησε ο Κερκυραϊκός Λαός,των απατηλών υποσχέσεων για προσλήψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία,των κλειστών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ανά την Επικράτεια,των χρεών σε δυσθεώρητα ύψη των Νοσοκομείων,της λειτουργίας του ΕΚΑΒ όπως πολύ καλά την γνωρίζουν οι Κερκυραίοι.

Αλαζόνες και άφρονες σχεδιάζουν την ”επόμενη μέρα” με επίκεντρο τα δικά τους συμφέροντα, την πολιτική τους επιβίωση και όχι τα συμφέροντα, τις επιθυμίες και ανησυχίες των πολιτών.

Τα κομματικά φέουδα στη Ν.Δ. στρατολογούν κομματικούς συμμάχους ανά την Επικράτεια για τη μάχη της 5ης του Οκτώβρη με επίκεντρο την δική τους επόμενη μέρα.

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι δεν τους ενδιαφέρει το τελείωμα του Νοσοκομείου, η άρτια λειτουργία του, η πρόσληψη προσωπικού και η απόδοσή του στη χρήση των Κερκυραίων και των επισκεπτών του Νομού.

Αυτή είναι η μοναδική και απόλυτη αλήθεια.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται αυτή την αλήθεια.

Υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια του Κερκυραϊκού Λαού.

Η προσβολή για τον Κερκυραϊκό Λαό δεν έχει μέτρο!

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη της 4ης του Οκτώβρη!

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, χρήματα μπορεί να μην μας έμειναν, αλλά την τιμή και την αξιοπρέπειά μας δεν την πουλάμε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ




Σημερινά εικόνα μιας αίθουσας του νέου νοσοκομείου Κέρκυρας,που σε τρεις ημέρες θα εγκαινιάσει η Νέα Δημοκρατία.