28 Οκτ 2010

Δύσκολες ώρες για τον "μάγκα του Βοτανικού"

Ο Σπύρος Ζαγοραίος περνάει μία πολύ δύσκολη φάση. Η υγεία του κλονίστηκε όταν έχασε τον μονάκριβο γιο του από την επάρατη νόσο. ''Η ασθένειά του, τύπου Πάρκινσον, δεν του επιτρέπει να περπατάει χωρίς συνοδό. Εξασφαλίσαμε ένα μηχάνημα τύπου ασανσέρ για να μπορεί να κατεβαίνει τα σκαλιά, όταν θέλει να βγει έξω, πάντα με συνοδεία γιατί δεν τον βαστάνε τα πόδια του. Προσλάβαμε μια κοπέλα που τον φροντίζει και τον περιποιείται'', δηλώνει η σύντροφός του, Ζωή, στην Espresso.

Πολλοί του ζητούν να εμφανιστεί σε διάφορα μαγαζιά και να τραγουδήσει. Εκείνος όμως, όσο και να το θέλει, δυστυχώς δεν μπορεί καθώς όταν κάνει την θεραπεία του, παρουσιάζει προβλήματα στην ομιλία του. Δεν έχει το κουράγιο ούτε για να κατέβει στο μαγαζί του, ''Ε ντε λα μαγκέν ντε Βοτανίκ'', παρόλο που είναι δίπλα του.

Κοντά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι ο καλός του φίλος και συνάδελφος, Γιώργος Μαργαρίτης. ''Ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν ξεχνάει πόσο τον βοήθησε και τον στήριξε ο παππούς μου όταν ήταν στα κάτω του'', εξομολογείται ο εγγονός του Σπύρου Ζαγοραίου.