29 Αυγ 2009

Πρόγραμμα διακοπών με κρουαζιέρα σε 4.800 δικαιούχους προσφέρει ο Oργανισμός Εργατικής Εστίας


OPΓANΩMENO πρόγραμμα αναψυχής «Kρουαζιέρα 2009» τεσσάρων ημερών προσφέρει ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας για 4.800 δικαιούχους παροχών του από την Αττική με προορισμό νησιά του Αιγαίου. Οι θαλάσσιες εκδρομές θα πραγματοποιηθούν από το λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο "Ελευθέριος Bενιζέλος" της εταιρίας ANEK Lines θα σηκώσει άγκυρα από τον Πειραιά στις 27, 30 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου με κατεύθυνση τα νησιά Ρόδο - Κω - Τήνο - Μύκονο.

Οι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και να απολαύσουν δωρεάν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες: α) μεταφορά β) διανυκτέρευση εντός του πλοίου για 3 βράδια γ) πλήρη διατροφή και δ) έκπτωση 20% σε ποτά, σκευάσματα κ.λπ.

Η χορήγηση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους θα αρχίσει από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες μέχρις ότου εξαντληθούν, με την προσκόμιση των κατά περίπτωση απαιτούμενων δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το έτος 2008, ΑΦΜ, αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).