24 Νοε 2008

Ενοπλη ληστεία με τραυματισμό σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ακαδημίας Πλάτωνος.

Σήμερα το βράδυ,στην Ακαδημίας Πλάτωνος,και στην συμβολή των κεντρικών οδών Μύλων και Πλάτωνος,έγινε ένοπλη ληστεία σε ένα από τα κεντρικότερα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
Γιατί το αναφέρω αυτό?
Γιατί το πρακτορείο βρίσκεται κάτω από το σπίτι μου,και γνωρίζω πολύ καλά τους ιδιοκτήτες.
Συγκεκριμένα:
Σήμερα Κυριακή,λίγο πριν κλέισει το πρακτορείο,κατά τις 8-8,30 το βράδυ έγινε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους οπλισμένους με καλάζνικοφ που είχαν και ξιφολόγχη.
Κατά την ώρα της επίθεσης στο πρακτορείο βρίσκονταν περίπου 15 άτομα,που έπαιζαν διάφορα παιγνίδια του ΟΠΑΠ.
Μόλις μπήκαν οι ληστές στο πρακτορείο,ο ένας έτρεξε αμέσως στην σύζυγο του ιδιοκτήτη,που βρισκόνταν πίσω από τον πάγκο και τις ζητούσε τις εισπράξεις της ημέρας,και ο άλλος ανάγκασε τους 15 πελάτες να πέσουν στο πάτωμα και τους ζητούσε επίμονα τα κινητά τους τηλέφωνα κτυπώντας τους άγρια με κλωτσιές σε όλο τους το σώμα.
Ενα γεροντάκι που δυσφορούσε,ίσως από πόνο από την αναγκαστική προσήλωση στο έδαφος,θεωρήθηκε από τον ληστή απειλή και του κατάφερε με την ξιφολόγχη ένα βαρύ τραύμα στο χέρι.
Οι ληστές ήταν Αλβανικής καταγωγής,σύμφωνα με την προφορά τους και μάλλον ήταν ¨πελάτες" του πρακτορείου,αφού γνώριζαν την οικονομική κίνηση του πρακτορείου και πότε ήταν ο κατάλληλος χρόνος της ληστείας.

Κάποιοι περαστικοί περνώντας από το σημείο της ληστείας και βλέποντας τα γεγονότα,ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.Πρόκειται για κεντρική οδό με μεγάλη κίνηση.

Η Αστυνομία έφθασε μετά από 20 λεπτά.
20 λεπτά,άνετος χρόνος να κάνουν την "δουλειά" τους οι ληστές και άνετος χρόνος να χάσει την ζωή του ένας τραυματισμένος από την ακατάσχετη αιμοραγία.

Αυτόν τον χρόνο των 20 λεπτών,για την προσέλευση της Αστυνομίας,τον γνωρίζουν πολύ καλά οι ληστές και για αυτό δρουν ανενόχλητοι.Αυτοί χρειάσθηκαν μόνο 10 λεπτά να δράσουν.Αρα είχαν στην διάθεση τους άλλα 10 λεπτά για να φύγουν ανενόχλητοι.

Την Ελληνική Αστυνομία αλλά και την Ελληνική Κυβέρνηση,δεν τους ενδιαφερουν οι ληστείες και η ασφάλεια της ζωής των πολιτών.Είναι καθημερινά,και συνάμα βαρετά φαινόμενα.
Την Ελληνική Αστυνομία την ενδιαφέρει να καταστείλει φαινόμενα διαμαρτυρίας αγανακτισμένων πολιτών σε θέματα καθημερινού ενδιαφέροντος για να μην δημιουργήσουν κακό στο προφίλ της κυβέρνησης.Ετσι δεν το έχουν σε τίποτε να "σπάσουν" στο ξύλο τα γεροντάκια της σύνταξης των 600 ευρώ,γιατί παρενοχλούν τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με τις"ηλήθιες" διαμαρτυρίες τους γιατί ζητούν επιπλέον 5 ευρώ.

Την Ελληνική κυβέρνηση την ενδιαφέρει να καταστείλει τις διαμαρτυρίες χρησιμοποιώντας την Ελληνική Αστυνομία.Χωρίς να γνωρίζει ότι την έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και τα παιδάκια.

Και τον πρωθυπουργό να ζεί στον κόσμο του,να γυρίζει ανά την Ελλάδα και να διατείνεται ότι μιλάει μόνο την αλήθεια και όλοι οι υπόλοιποι είναι δημοκόποι.

Ζούμε καθημερινά σε μια ανασφάλεια.

2 Αλβανοί καθήλωσαν στο έδαφος 15 Ελληνες,μέσα στην ίδια τους την πατρίδα και τους κτυπούσαν ανελέητα.Με μίσος.
Κατάλαβα ότι οι Αλβανοί δεν ειχαν μόνο στόχο να πάρουν μερικά χρήματα,αλλά να εξευτελίσουν τους Ελληνες,μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Και το κατόρθωσαν.

Με την ανοχή της Ελληνικής Ατυνομίας και της ελληνικής Κυβέρνησης.

Πόσο ντρέπομαι!!!