29 Νοε 2008

ΜΑΚΙΣΤΟΣ: Αλήθειες και ψέμματα σχετικά με την ανοικοδόμηση του χωριού από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.


Σε προηγούμενη ανάρτησή μου είχα αναφερθεί στην ανοικοδόμηση του χωριού Μάκιστος από την ευγενική προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Αυτή την ανάρτηση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
Αυτά που έγραψα προερχόνταν από πληροφορίες, που είχα από κάποιους κατοίκους του χωριού αλλά και από την εφημερίδα 'ΜΑΚΙΣΤΙΑ" που εκδίδει ο σύλλογος Μακισταίων.
Διαπίστωσα, όμως, από προσωπική αντίληψη ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.
Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο χωριό και φυσικά θα προτιμήσω να ακούσω τις απόψεις ανθρώπων που μένουν μόνιμα στην Ζαχάρω, άρα και στην Μάκιστο.
Ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι κοινωνικά.
Ένας από αυτούς είναι ο κ. Νίκος Λαμπρόπουλος, καθηγητής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, καταξιωμένος μαθηματικός και συγγραφέας, Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζαχάρως. Ένας άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο του, αφού κατοικεί μόνιμα στην Ζαχάρω και εκεί μεγαλώνουν και μορφώνονται τα παιδιά του, παρόλο που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον καλούν να μετακινείται συνεχώς.
Ο κ.Λαμπρόπουλος μου κοινοποίησε ένα e-mail, με τις απόψεις του, απάντηση στην δική μου ανάρτηση αλλά και στο δημοσίευμα της εφημερίδας 'ΜΑΚΙΣΤΙΑΣ", το οποίον εγώ προσωπικά, από λόγους δεοντολογίας το δημοσιεύω. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι συντάκτες της εφημερίδας.

Διαβάστε την δημοσίευση του κ. Λαμπρόπουλου ΕΔΩ