3 Φεβ 2009

Καθάρματαααα!!!


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

πηγή: Δελτίο των 11

«Τα δακρυγόνα δεν είναι κίνηση βίας. Είναι κίνηση απώθησης κάποιων,οι οποίοι θέλουν να παραλύσουν τη λειτουργία ολόκληρης της πόλης»
Ευάγγελος Αντώναρος. (κυβερνητικός εκπρόσωπος)

Μαρκογιαννάκης ,στη Βουλή: «Δεν επετέθησαν οι αστυνομικοί. Τα τρακτέρ πέσανε πάνω τους με τις πιρούνες. Κινήθηκαν με... δολοφονικές διαθέσεις» .

Αυτός που έδωσε εντολή να πνίξουν το λιμάνι με δακρυγόνα, να ψεκάσουν με χημικά τους αγρότες και να τους τσακίσουν με τα γκλομπς , μια μέρα νωρίτερα, σε κομματικό ακροατήριο στα Χανιά, έλεγε:

«Θα καλοδεχτούμε τους αγρότες στην Αθήνα. Εγώ δε θα δώσω εντολή να σκίσουν τα λάστιχα των τρακτέρ, όπως είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ.Κανείς δεν πρόκειται να τους πειράξει. Δεν θα στείλουμε εναντίον τους τα ΜΑΤ..».

Ο ξεφτιλισμένος Χατζηγάκης που πέταξε για τις Βρυξέλες στις 18.οο με τη Λουφτχάνσα,"κρυβόταν"όλη την ημέρα.

Αποκλεισμένα παρέμειναν όλη τη νύχτα τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο.
Αποκλεισμένες από αγρότες είναι και οι δυο δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες στα Χανιά, καθώς και το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην είσοδο του οποίου έχει αναρτηθεί πανό με αίτημα να ικανοποιηθούν τα αγροτικά αιτήματα από την κυβέρνηση. Με απόφαση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού παραμένουν από το πρωί κλειστοί όλοι οι δήμοι εκτός από το δήμο Χανίων.
Κλειστά την Τετάρτη από τις 06:00 έως τις 10:00 θα μείνουν και τα πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων των Χανίων.
Από χθες το βράδυ αγρότες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο έχουν στήσει μπλόκο στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου στα όρια των δύο νομών.

Παραμένουν στο μπλόκο του Προμαχώνα οι αγρότες της περιοχής κι όπως δηλώνουν, δεν προτίθενται να αποχωρήσουν. Ο συνοριακός σταθμός παρέμεινε κλειστός χθες, όλη την ημέρα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, με μόνη εξαίρεση μία ώρα νωρίς χθες το πρωί, όταν επετράπη να περάσουν τα σύνορα φορτηγά με ευπαθή προϊόντα.«Δηλώνουμε αγανακτισμένοι με τη συμπεριφορά της πολιτείας απέναντι στους αγρότες της Κρήτης και θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας», τονίζει ο Πρόεδρος των Αδέσμευτων Αγροτών Νιγρίτας Στέργιος Λίτος.
http://makelio.blogspot.com/2009/02/blog-post_6894.html