29 Ιουλ 2009

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ !...


Το δίλημμα στην Ελλάδα του 2009, στη χώρα, που, ακόμα, διαφεντεύ-εται από μια χρεοκοπημένη και υπό κατάρρευση κυβέρνηση, όχι μόνο εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά μέρα με τη μέρα, τίθεται με πιο έντονη, πιο δραματική και πιο τραγική μορφή : τι είναι πιο επικίνδυνο για το λαό και τους πολίτες, η γρίπη ή η πολιτική του Καραμανλή ;

Την ώρα, που ο κόσμος όλος, πληροφορείται εμβρόντητος, πως φαρμακευτικές εταιρείες είχαν το εμβόλιο κατά της γρίπης Α-Η1Ν1, πριν από το καλοκαίρι του 2008, δηλαδή, ουσιαστικά, πριν εκδηλωθεί το φαινόμενο, στην Ελλάδα, η κοινή γνώμη παρακολουθεί τους ανεκδιήγητους της νεοδημοκρατίας, με θλιβερό πρωταγωνιστή τον Αβραμόπουλο, τον και κύριο Τίποτα ονομαζόμενο, να αυτοσχεδιάζουν και να σχοινοβατούν !
Ακόμα χειρότερα δε, οι λιμοκοντόροι της πολιτικής, χρησιμοποιούν τον κίνδυνο της γρίπης, ως μπαμπούλα, για να προκαλέσουν τον πανικό του λαού και να αδρανοποιήσουν τα αντανακλαστικά του, έτσι ώστε να περάσει, χωρίς αντιδράσεις η σφαγιαστική οικονομική τους πολιτική…

Την τραγικότητα του διλήμματος ήρθε να επιτείνει η είδηση από τα Χανιά, που πέρασε στα μονόστηλα :
«…γνωστός επιχειρηματίας της πόλης έβαλε τέλος στη ζωή του, μη μπορώντας να αντέξει το βάρος των οικονομικών του χρεών προς τις τράπεζες!
Ο 50χρονος έμπορος, που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στο χώρο της ένδυσης, ήταν πασίγνωστος για τον άψογο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε στην επαγγελματική του ζωή, αλλά και αγαπητός στον χώρο του αθλητισμού καθώς είχε ενισχύσει πολλά σωματεία της πόλης των Χανίων.
Λίγοι γνώριζαν, όμως, ότι τον τελευταίο καιρό είχε αρκετά υψηλές οφειλές σε τράπεζες, οι οποίες είχαν αρχίσει να τον «βομβαρδίζουν» με εξώδικα καθώς οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά λόγω της οικονομικής κρίσης και δεν είχε τη δυνατότητα να τις εξοφλήσει!
Όλα δείχνουν ότι ο 50χρονος είχε φτάσει στα έσχατα όρια της απόγνωσης. Έτσι, χθες μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το Γεράνι Χανίων, έχοντας μαζί του την κυνηγετική του καραμπίνα… Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περαστικοί τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο. Δίπλα του βρέθηκε το όπλο με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί.
Ο θάνατος του επιχειρηματία βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν… Ήταν ο έκτος επιχειρηματίας στην Κρήτη που έβαλε τέλος στη ζωή του το τελευταίο διάστημα, εξ αιτίας της τρομακτικής δυσπραγίας που έχει προκαλέσει στην αγορά του νησιού η οικονομική κρίση…». (Πρώτο Θέμα...).

Είδατε, πουθενά, πρωτοσέλιδο ή ακούσατε, ως πρώτη είδηση στα κανάλια γι αυτούς τους θανάτους, γι΄ αυτά τα τραγικά θύματα της κυβερνητικής πολιτικής ; Περιμένετε και θα δείτε, τι έχει να γίνει μόλις υπάρξει ο πρώτος θάνατος, που θα αποδοθεί στη γρίπη !...

http://logoplokies.blogspot.com

Αντιγραφή από ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ