16 Ιουλ 2009

Βρε Κερκυραίοι,που κρύβαμε τόσα χρόνια αυτό το "κελεπούρι" μας?

Τόσο πολύ αισθάνομαι περήφανος που έχω συμπατριώτη Υπουργό Δικαιοσύνης.
Τα πρώτα ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας τα ένοιωσα αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του,όταν από τις φυλακές Κορυδαλού,την πρώτη φυλακή υψίστης ασφάλειας της χώρας ,μέσα στο κέντρο των Αθηνών,κατόρθωσε να δραπετεύσει ο Παλαιοκώστας με ελικόπτερο που "προσγειώθηκε" μέσα στην αυλή των φυλακών.
Αλλά εκεί που κυριολεκτικά ,συγκινήθηκα μέχρι δακρύων ήταν,όταν άκουσα στις ειδήσεις των ΜΜΕ ότι οι εγκέφαλοι της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου ήταν έγλειστοι των φυλακών στις οποίες προίσταται ο συμπατριώτης μου υπουργός κ.Δένδιας.Τόση άρτια οργάνωση στις φυλακές για απαγωγές και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου ανυποψίαστων πολιτών,μέσα από το σωφρονιστικό μας σύστημα!
Και σφού ο κ.Δένδιας αισθάνεται ικανοποιημένος για το σωφρονιστικό του σύστημα που εφαρμόζει μέσα στις φυλακές που προίσταται και λειτουργεί με τον καλλίτερο τρόπο,είπε να σωφρονίσει και μερικά άτακτα παιδιά που γράφουν "μαλακίες" και ενοχλούν το αφεντικό του.Και αυτοί είναι οι bloggers.
Τα θεωρεί σαν τα άτακτα παιδιά που κάνουν φασαρία την ώρα που κοιμάται το αφεντικό και του χαλούν τον ύπνο.Ετσι θεωρεί τους bloggers και θα πρέπει να τους μαζέψει και να τους ρίξει μερικές ξυλιές στον πωπό να μην το ξανακάνουν.
Για αυτό θέλει να βγάλει τον νόμο για τους bloggers.Γιατί τους έχει άχτι και θέλει να τους δέρνει στον πωπό.