4 Σεπ 2009

Τι πρέπει να προσέξει τώρα το ΠΑΣΟΚ...

Ο Καραμανλής ,που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας από μια τυχαία συνωνυμία,συνωνυμία που βασίστηκαν πάνω της τα παλιά τζάκια της δεξιάς για να επαναφέρουν το ποδοπατημένο προφίλ τους στο πολιτικό σκηνικό ,τράπηκε σε άτακτη φυγή ,ανίκανος να αντιμετωπίσει τα επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ταυτόχρονα με τον σύχρονο κόσμο.
Δεν περίμενε ποτέ να γίνει πρωθυπουργός.Απλά ήταν ανηψιός του θείου του και λεγόνταν και αυτός Κωνσταντίνος Καραμανλής.Δεν θα τον γνώριζε ούτε η θυρωρός της πολυκατοικίας του αν δεν λεγόνταν Κωνσταντίνος Καραμανλής.Αυτό το όνομα τον έκανε πρωθυπουργό.Για να μπορεί με το όνομα να επαναφέρει μνήμες στους παραδοσιακούς δεξιούς.Δεν τον ήξερε κανένας.
Ο καθένας θα μπορεί να μου απαντήσει και να μου πεί ότι και ο Γιώργος Παπανδρέου το ίδιο κάνει.Εκμεταλεύται το όνομα του παππού του και το επώνυμο του πατέρα του.
Οχι βέβαια.Δεν είναι έτσι.
Ο Γιώργος Παπανδρέου,μπορεί να φέρει το όνομα και το επώνυμο του παππού του,αλλά ο πατέρας του Ανδρέας τον έπιασε από το πόδι και του έκανε το βάπτισμα του πυρός μέσα στην πολιτική .
Επί χρόνια ήταν υπουργός παιδείας και υπουργός εξωτερικών.Υπέυθυνος στα ποιο ευαίσθητα υπουργεία της Ελληνικής Κυβέρνησης.Τότε που ο Καραμανλής ήταν ενας απλός βουλευτής και δεν ήξερε που του πάνε τα τέσσερα,Απλά τον χρησιμοποίησε ο Παυλόπουλος και οι γύρω του γιατί το όνομα του θύμιζε Κωνσταντίνο Καραμανλή.Για αυτό τον ανέλαβε ο Παυλόπουλος με 108.
Τέλος πάντων.
Τα ψέμματα τελείωσαν.Το πανηγύρι της δεξιάς έλαβε τέλος.
Η δεξιά έχει τελειώσει απο παλιά.Την πέταξε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ο Α.Παπανδρέου το 1981.
Ελα όμως ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι του ΠΑΣΟΚ ,που τους διακατέχει η αλαζονεία της εξουσίας,προσπαθούν να ανοίξουν αυτό το χρονοντούλαπο και να αφήσουν να πηδήξει προς τα έξω η δεξιά.
Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι για το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει διδαχθεί από τα λάθη του και να μην αφήσει πλέον αυτούς τους ανεγκέφαλους να τριγυρίζουν ανεξέλεγκτα μέσα στο χώρο που διαμόρφωσε τελευταία.
Πρέπει να πετάξει έξω τους ιδιοτελείς που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το παλιό ΠΑΣΟΚ .
Δεν τους χρειαζόμαστε και να πάνε στο διάολο.
Να πάνε αλλού.......