27 Ιαν 2009

Κ.Καραμανλής: Η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα περιθώρια στήριξης των ασθενεστέρων.

Ο Κ.Καραμανλής μιλώντας απόψε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Τομέα γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας,ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα περιθώρια οικονομικής στήριξης των ασθενεστέρων τάξεων της χώρας.
Οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας ακούγοντας αυτή την δήλωση του πρωθυπουργού και ευαισθητοποιούμενες από το άκουσμα της λέξης "ασθενεστέρων" σήκωσαν τα χέρια και αρχιζαν να χειροκροτούν ,με τα αστραφτερά χρυσά βραχιόλια του Λαλαούνη να απαστράπτουν μέσα στην αίθουσα.
Χειροκρότητησαν και συγκινήθηκαν από το γεγονός ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις ασθενείς οικονομικές τάξεις της χώρας με σειρά προτεραιότητας.Οι περισσότερο οικονομικές ασθενέστερες και πολυπληθείς τάξεις προηγούνται.Ετσι για παράδειγμα η κυβέρνηση:

1.Την πλέον ασθενέστερη και πολυπληθή τάξη των οικονομικά αναξιοπαθούντων τραπεζιτών της χώρας,την ενίσχυσε με 28 δισ ευρώ.

2.Επονται οι λιγότερο οικονομικά αναξιοπαθούντες και λιγότερο πολυπληθείς αγρότες με 500 εκατ.ευρώ.

3.Ακολουθούν οι ποιο ευκατάστατοι και μετρημένοι στα δάχτυλα μικροσυνταξιούχοι με 236 εκ.ευρώ για το επίδομα θέρμανσης,που θα το πάρουν το πάσχα,ίσως και τον αυγουστο αλλά θα το πάρουν.

Και ο Κ.Καραμανλής δήλωσε πάνω απ'όλα:

Το ΠΑΣΟΚ φταίει.

Και εγώ δηλώνω:

Φταίει ο γαιδαρος και βαράμε το σαμάρι.

Τα έχουμε συνηθίσει.

Και δώστου χειροκροτήματα οι κυρίες της Εκάλης και των Βορείων Προαστείων.
Και δώστου καμάρι ο Λαλαούνης που έκανε τσάμπα διαφήμιση στα βραχιόλια του.