25 Ιαν 2009

Το επίδομα θέρμανσης θα πρέπει να μετονομασθεί σε επίδομα αρνιού.

Ο Πρωθυπουργός εξαγγέλοντας μέτρα γα την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων πολιτών,που δεν είναι και λίγοι,και κτυπώντας το χέρι του στο έδρανο της βουλής (πρέπει να κόψει αυτό το συνήθειο γιατί έχει καταντήσει άκρως ενοχλητικό) υποσχέθηκε ότι τον Ιανουάριο θα αρχίσει η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.
Μόλις την πέμπτη 22/1/2009 κατατέθηκε η σχετική τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών που είναι κατατιθεμένο στην βουλή και προβλέπεται να ψηφισθεί την τετάρτη 28/1/2009.
Ενα όμως ψηφισμένο νομοσχέδιο που έγινε νόμος,για να αρχίσει να ισχύσει θα πρέπει να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης,που αυτό προβλέπεται να γίνει περίπου κατά το τέλος Φεβρουαρίου.
Τα ασφαλιστικά ταμεία που θα καταλάβουν το επίδομα θέρμανσης θα αρχίζουν να προετοιμάζουν το λογισμικό τους όταν έχουν τον ισχύοντα νόμο στα χέρια τους δηλαδή μετά τα τέλη φλεβάρη και αυτό θα κρατήσει περίπου ένα μήνα.
Αρα καλά λέω ότι το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί με την σύνταξη του Απριλίου που θα περιλαμβάνει την σύνταξη του Απριλίου,το δώρο πάσχα και το επίδομα θέρμανσης που κατά την γνώμη μου θα πρέπει να το μετονομάσουν και αντί επίδομα θερμανσης να λέγεται επίδομα αρνιού.
Γιατί θα είναι μεγάλη ντροπή να καταβάλουν το επίδομα θέρμανσης όταν ολοι θα αρχίσουν να κυκλοφορούν με κοντομάνικα.!!!