17 Ιαν 2009

ΙΣΡΑΗΛ: Από που αντλεί την δύναμη του?

Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη που αποτελεί τον κύριο κορμό της θρησκείας των εβραίων,αν είναι δυνατόν να πιστεύουν σε τίποτε αυτοί,ένας ήρωας τους ασήμαντος στην αρχή ,o Σαμψών,έγινε σημαντικός γιατί αντλούσε την δύναμη του από τις τρίχες του.Από τα μαλλιά του.Ετσι κατετρόπωσε τους εχθρούς του Ισραήλ τους Φιλισταίους.

Ενας άλλος ήρωας τους ο Δαυίδ,νίκησε τον Γολιάθ με την σφεντόνα.

Ετσι οι Ισραηλίτες κατόρθωσαν να επιβληθούν στην περιοχή της Ιουδαίας εκείνη την εποχή με τρίχες και με σφεντόνες.

Σήμερα το Ισραήλ δεν αντλεί την δύναμη του,ούτε από τρίχες αλλά ούτε από σφεντόνες.

Την δύναμη του την αντλεί από τον εκβιασμό που εξασκεί σε όλο τον δυτικό κόσμο,από το γεγονός ότι η Ιερουσαλήμ ,μια σημαντική του πόλη,αποτελεί το επίκεντρο λατρείας όλου του Δυτικού κόσμου,που κατά πλειοψηφία είναι Χριστιανοί.

Μην ξεχνάτε ότι από την περιοχή του Ισραήλ εξαπλώθηκε ο Χριστιανισμός σε όλο τον κόσμο και ότι στο Ισραήλ υπάρχουν τα μνημεία της θρησκευτικής λατρείας όλου του σύγχρονου δυτικού κόσμου,που κατά πλειοψηφία είναι Χριστιανοί.

Ποιος Μουσουλμάνος σήμερα στον κόσμο θα τολμούσε να κτυπήσει την Μέκκα?

Αντίστοιχα,ποιο δυτικό χριστιανικό κράτος θα τολμήσει να τιμωρήσει το Ισραήλ με βομβαρδισμούς ,κτυπώντας εδάφη που έζησε ο ιδρυτής της Χριστιανικής θρησκείας ο Χριστός?

Θα τολμούσε κανείς?

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Εβραίοι και «πηδάνε» όλο τον δυτικό κόσμο κατά βούλησιν κα θα μας «πηδάνε» στους αιώνες των αιώνων αμήν.

Ο Χίτλερ τόλμησε να καταλάβει τα εδάφη του σημερινού Ισραήλ?Τόλμησε?

Απλά προσπάθησε να «ξεπαστρέψει» τους απανταχού εβραίους μεμονωμένα.

Να πως, μια κουτσουλια κράτος,ένας μικρός Δαυιδ,ένας φτωχός Σαμψών,κατόρθωσε να περιφρονεί τους πάντες και να τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια .