22 Ιουν 2009

Μας ξεφτύλισε η Ντόρα Μητσοτάκη στους Σκοπιανούς για χάρη της Χίλαρυ.

Η Ντόρα Μητσοτάκη,απόγονος του Μητσοτακείκου,που ακούνε Αμερική και τα κάνουνε επάνω τους από χαρά,και για να μην στενοχωρήσει την "φίλη " της Χίλαρυ Κλίντον,προτίμησε να ξεφτιλίσει την Ελλάδα και να υποκύψει στον εκβιασμό των Σκοπίων.
Είναι γνωστό ότι μέχρι σήμερα τα αεροσκάφη από τις αεροπορικές εταιρείες των Σκοπίων μπορούν να διέρχονται από το FIR Αθηνών και τον ελληνικό εναέριο χώρο, δεν τους επιτρέπεται όμως η προσγείωση σε ελληνικά αεροδρόμια, αφού φέρουν τα διακριτικά MKD – Makedonia. Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα και προφανώς δεν θα μπορούσε να δεχθεί προσγείωση (ή απογείωση) αεροσκαφών από την «Μακεδονία» σε ελληνικό έδαφος
Αυτός είναι απαράβατος κανόνας και θα πρέπει να γίνεται σεβαστός έστω και αν το αεροσκάφος μεταφέρει ακόμη και τον Ομπάμα και όχι τον υπουργό εξωτερικών των σκοπίων.
Γνωρίζοντας τα Σκόπια αυτή την απαγόρευση,γνωρίζοντας ότι θα παρευρίσκονται υπουργοί των εξωτερικών που τους υποστηρίζουν,και σε ένα εκβιαστικό ντελίριο ζήτησαν από το ΥΠΕΞ "κατ΄εξαίρεση" άδεια για την προσγείωση του αεροσκάφους που θα μεταφέρει τον υπουργό εξωτερικών των σκοπίων στην Κέρκυρα με τα διακριτικά MKD-Makedonia.
Οπως γνώριζαν επίσης ότι η Ντόρα Μητσοτάκη θα το αποδεχθεί και παράλληλα θα ξεφτέλιζαν διεθνώς την χώρα μας.Γνώριζαν ότι η παρουσία της Χ'ιλαρυ Κλίντον θα ήταν αρκετή να κάμψει οποιαδήποτε αντίσταση της.
Γιατί μας ξεφτέλισαν διεθνώς.Τι σημαίνει ¨κατ'εξάιρεση"?
Αρα "κατ'εξαίρεση" μπορεί η Ελλάδα αύριο να αναγνωρίσει και τα σκόπια με το Συνταγματικό τους όνομα.
Αεροπλάνο των Σκοπίων που θα φέρει τα διακριτικά Μakedonia δεν πρέπει να προσγειωθεί στην Κέρκυρα.Η Κέρκυρα είναι Ελλάδα .
Αν θέλει ο Υπουργός εξωτερικών των σκοπίων να έρθει στην Κέρκυρα,θα του υποδείξω τρεις διαφορετικούς τρόπους:

1.Ερχεται οδικώς από Σκόπια στην Ηγουμενίτσα,παίρνει το φερυμπότ και περνάει στην Κέρκυρα,(Τώρα με την Εγνατία οδό Σκόπια-Ηγουμενίτσα είναι 5-6 ώρες ταξίδι).

2.Προσγειώνεται στα Τίρανα (φίλοι του είναι οι Αλβανοί),παίρνει το αυτοκίνητο κατεβαίνει στους Αγιους Σαράντα και σε μια ώρα είναι στην Κέρκυρα με το ΠΕΤΡΑΚΗΣ.

3.Προσγειώνεται στο Μπρίντιζι και με το καταμαράν έρχεται στην Κέρκυρα.

Αλλά αεροπλάνο με τα διακριτικά Makedonia δεν θα επρεπε να προσγειωθεί στην Κέρκυρα.
Και να μην σώσει να έρθει ποτέ του.
Και αν τσαντιστούν οι άλλοι υπουργοί εξωτερικών τα σούπερ μάρκετ της Κέρκυρας είναι γεμάτα με εκλεκτό ξύδι.Τα χωριά της Κέρκυρας διαθέτουν και παραδοσιακό ξύδι από παλιό κρασί.
Αλλά ένας αγώνας ολόκληρης της Ελλάδας,τόσα χρόνια,σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων δεν θα πάει στράφι για μια επιπόλαιη απόφαση της Υπουργού εξωτερικών με την ανοχή του πρωθυπουργού.
Οι παππάδες,οι δεσποτάδες,Καραταφέρηδες κλπ που σκίζονται για την ονομασία των Σκοπίων,που είναι τώρα????