7 Δεκ 2008

Ενα παιδάκι νεκρό από την..τσάμπα μαγκιά ορισμένων.

Ενα παιδάκι σήμερα κείτεται νεκρό.Επεσε θύμα μια σφαίρας αστυνομικού.
Αυτό θεωρείται " δολοφονία",αν μπορεί να το ονομάσει κανείς έτσι,αφού σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ειδικός φρουρός σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε το συγκεκριμένο παιδί "εν ψυχρώ".Λες και είχαν προηγούμενα και ο αστυνομικός περίμενε την κατάλληλη στιγμή να τον εκδικηθεί.
Τέλος πάντων,ας το ονομάσουμε δολοφονία και τον ειδικό φουρό που πυροβόλησε φυσικό αυτουργό.Και πρέπει να τιμωρηθεί.
Τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της δολοφονίας ποιος θα τους τιμωρήσει?
Και εννοώ ως ηθικούς αυτουργούς:
1.Τους γονείς αυτών των παιδιών,που τους παρέχουν τόσο πλουσιοπάροχα τα αγαθά από τόση μικρή ηληκία,που ένας μεροκαματιάρης τα ονειρεύεται ότι θα τα αποκτήσει,αν τα αποκτήσει ,στα πενήντα του και βάλε.Αποτέλεσμα αυτής της παροχής, είναι τα παιδάκια αυτά να θεωρούνται αυτάρκεις στην ηληκία των 15 ετών και να προσπαθούν να βρούν άλλα μέσα εκτόνωσης.Αλλα παιγνίδια.Οπως το κρυφτό με τους αστυνομικούς,με το σπάσιμο καταστημάτων μικροεπαγγελματιών,που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσης,με την θηλειά των δανείων και της οικονομικής καταστροφής.Με το κάψιμο αυτοκινήτων ευτελούς για αυτούς αξίας αλλά αυτοκινήτων που ανήκουν σε εργαζόμενους που εργάζονται στις επιχειρήσεις της περιοχής , που εξουσιάζουν, και τα αγόρασαν με ιδρώτα και ίσως ακόμη να τα χρωστούν.
Ποιος είπε αυτά σε αυτά τα παιδιά,ώστε να καταλάβουν,τι αξία έχει αυτό το αυτοκινητάκι για αυτόν που του σερβίρει τον καπουτσίνο στις καφετέριες του Κολωνακίου?
Ποιος είπε σε αυτά τα παιδιά ,πως κοιμάται ο καταστηματάρχης το βράδυ,που τον πνίγουν τα χρεη και οι υποχρεώσεις,ώστε να μην τον φέρνουν σε κατάσταση αυτοκτονίας βλέποντας την άλλη ημέρα καμμένο το κατάστημα του,θυσία στον βωμό της εκτόνωσης των πλουσιόπαιδων?
Ποιος είπε σε αυτά τα παιδιά,ότι ο αστυνομικός δεν είναι το ποντίκι και εμείς οι γάτες ώστε να τον κυνηγάμε.Οτι ο αστυνομικός είναι και αυτός ενας εργαζόμενος,με μισθό 700-1000 ευρώ,που κάνει ακριβώς το ίδιο που κάνει και η υπηρέτρια τους.

2.Τους αρχηγούς των δήθεν αριστερών κομμάτων της αντιπολίτευσης.Που εκτονώνοντας και αυτοί την βαριεστημάρα τους από την αφθονία της πλούσιας τους ζωής,γεμίζουν την νεολαία με φούμαρα και μεταξωτές κορδέλλες.Δεν είπαν όμως σε αυτή την "προβληματισμένη" νεολαία,ότι για όλα τα κοινωνικά προβλήματα φταίει το σύστημα, και το σύστημα το εκπροσωπεί η βουλή,η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Δημοκρατιας και όχι ο μικροεπαγγελματίας και ο εργαζόμενος.

Δεν είδα ποτέ στην ζωή μου,οι αναρχικοί να κάνουν φασαρίες έξω από την Βουλή και να καίνε αυτοκίνητα βουλευτών,η στο Μέγαρο Μαξίμου,η στην Ηρώδου Αττικού.
Δείχνουν την μαγκιά τους,εκεί που τους παίρνει:Στον φτωχό και ανυπεράσπιστο πολίτη.

Τζάμπα μάγκες!!!!

Υ.Γ: Πρίν από λίγο άκουσα στις ειδήσεις,ότι ο Εισαγγελέας απήγγηλε στον αστυνομικό την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση.
Το περίμενα!!!
Ο αστυνομικός,από το πρωί που ξύπνησε δεν είχε τίποτε άλλο στο μυαλό του,παρά πως να συναντηθεί με το συγκεκριμένο παιδί και να το σκοτώσει,γιατί του είχε άχτι από πολύ καιρό πρίν.
Το 'σύστημα" για μια άλλη φορά,βγαίνει λάδι.
Βρέθηκε ο ένοχος.Και θα πληρώσει.
Ολα καλά και όλα ωραία.