13 Σεπ 2009

Πήραν αέρα τα μυαλά του Καρατζαφέρη...

Θα συνεργαστώ,έστω και με το ΠΑΣΟΚ λέει ο Καρατζαφέρης,όπως έγραψε το blog του gianniotis.
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα βρε παιδιά,γιατί στο τέλος θα τρελλαθούμε όλοι μας.
Θεωρούμε δεδομένο,ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι,νοσταλγοί των χαλεπών καιρών της πατρίδας μας,νοσταλγοί των γεγονότων των δεκαετιών 1940,1950 και 1960 είναι φυσικό να δώσουν ένα ποσοστό εκλογής περίπου 5% στον Καρατζαφέρη.Είναι φυσικό γιατί αυτή η γενιά υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα,ψηφίζει και αποφασίζει.
Πάνω σε αυτή την γενιά στηρίζεται ο Καρατζαφέρης.Φθίνουσα μεν αλλά ενεργή.Αυτή η γενιά των χουντικών,των ταγματασφαλιτών ,των φιλοβασιλικών ,των χιτών και των βασανιστών,υπάρχει και ζει στην Ελλάδα.Αυτοί μεγάλωσαν με τα "ιδεώδη" τους και την δέυτερη γενιά τους.Επομένως ο Καρατζαφέρης άνετα θα πάρει το 5 % στις Εθνικές εκλογές.
Η κάθαρση βαδίζει με αργά βήματα.Υπομονετικά.
Πρέπει να περάσει ακόμη και η τρίτη και η τετάρτη γενεά για να είμαστε σίγουροι ότι θα εξαφανισθούν τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Μέχρι τότε αυτά τα φαντάσματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο και θα προσπαθούν να επηρεάζουν το πολιτικό μας τοπίο σε τέτοιο σημείο ώστε να αυθαδιάζουν.
Μιλάει ο Καρατζαφέρης για συνεργασία "έστω" και με το ΠΑΣΟΚ.
Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας κάποιος θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για αυτή την συνεργασία.Εννοώ την συνεργασία ΠΑΣΟΚ με ΛΑΟΣ.
Και ερωτώ:
Πιστεύει ότι ο Παπανδρέου θα προτείνει στον Καρατζαφέρη συνεργασία?Εδώ τον ακούει και του έρχεται να βγάλει τα έντερά του!!!
Πιστεύει ότι θα προτείνει αυτός συνεργασία στον Παπανδρέου?Με το μόλις πατήσει το πόδι του στην Ιπποκράτους θα τον πετάξουν έξω ως " ανεπιθύμητο πρόσωπο".Από το θυρωρείο.
Τότε τι μιλάει για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ???