24 Απρ 2009

Ο καθολικός αρχιεπίσκοπος της Αδελαΐδας καλεί το ποίμνιό του να μην αναπαράγει αντισημιτικά ανέκδοτα

Έκκληση να σταματήσουν οι αστεϊσμοί σχετικά με τους Εβραίους απηύθυνε στο ποίμνιό του, ο καθολικός αρχιεπίσκοπος της Αδελαϊδας στην Αυστραλία Φίλιπ Γουίλσον, ο οποίος τόνισε ότι οι καθολικοί πρέπει να επιδεικνύουν σεβασμό και να είναι ευαίσθητοι απέναντι στους Εβραίους.

«Η αίσθησή μου σχετικά με το θέμα, είναι ότι πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στον τρόπο με τον οποίο μιλάμε για τον εβραϊκό λαό εξαιτίας των διώξεων που υπέστη, της μεταχείρισης που είχε για παραπάνω από 1.000 χρόνια και ειδικότερα με το Ολοκαύτωμα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε ο αρχιεπίσκοπος Γουϊλσον.

Πηγή: express

Δεν μας χ...ζεις βρε Αρχιεπίσκοπε!!!
Τα ανέκδοτα για τους Εβραίους σε μαράνανε?
Οτι ολόκληρος ο λαός αυτός από την εποχή του Μωυσή μέχρι σήμερα αποτελεί ένα "μπλακ χιούμορ" ανέκδοτο για ολόκληρη την ανθρωπότητα ,δεν το έχεις καταλάβει ακόμη?
Φαίνεται ότι κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών της Γάζας,που έχασαν την ζωή τους αθώα παιδάκια,ήσουν απασχολημένος και δεν είχες πάρει χαμπάρι τίποτε.
Μου θυμίζεις κάποιον δικό μας ¨μακαριστό" συνάδελφο σου.Που δήλωνε, ότι ολόκληρη επταετία δικτατορίας στην Ελλάδα,δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε,γιατί αυτός ήταν μελετηρός και διάβαζε!!!Ενώ οι ¨αλήτες" γυρνούσαν και έκαναν αντίσταση.