14 Ιουν 2009

Από 1η Ιουλίου αρχίζει ο διωγμός στους...μη καπνίζοντες.

Και ο λόγος είναι απλός:
Δεν θα βρίσκουν μαγαζί κάτω από τα 70 τ.μ που να είναι για μη καπνίζοντες.
Σε κάθε πόλη αντε να βρούν ένα-δύο και αυτά θα είναι ζαχαροπλαστεία,που θα σερβίρουν γλυκά και αναψυκτικά.(επιασαν τα λεφτά τους!!!).
Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάων θα είναι για τους καπνίζοντες.Ακόμη και τα καταστήματα που έχουν μέχρι 100 τ.μ θα προσαρμόσουν τον χώρο τους στα 70 τ.μ ώστε να μπορούν να πάρουν άδεια για καπνίζοντες.Θα προτιμήουν να έχουν φουλαριστό ένα χώρο 70 τ,μ παρά ένα άδειο χώρο 100 τ.μ.
Οσο για τα καταστήματα που εχουν μεγάλους χώρους,τότε "κλάφτα χαράλαμπε".
Ποιος Ελληνας καπνιστής θα πάει σε ένα νυκτερινό κέντρο που θα πληρώσει το μπουκάλι το ουισκυ 200 ευρώ και θα προτιμήσει να είναι κλεισμένος σε μια γυάλα?
Θα φάει μούτζα και το κατάστημα αλλά και ο τραγουδιστής,όσο φίρμα και αν είναι ,και θα προτιμήσει την ταβέρνα των κάτω των 70 τ.μ που θα απολαύσει το κρασάκι του,το παιδάκι του,το τσιγαράκι του,και θα ακούει και την φίρμα από το cd και θα του στοιχίσει παρά πολύ λιγότερο από 200 ευρώ.
Δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ είναι Ελλάδα και ο μέσος Ελληνας διασκεδάζει στα καφενεία,ουζάδικα,τσιπουράδικα και ταβέρνες από 70 τ.μ και κάτω.Σε αυτά τα καταστήματα θα γίνεται ¨"ντουμάνι" είτε το θέλουν είτε όχι.Αν επιθυμούν οι μη καπνίζοντες να πάνε στα καταστήματα αυτά,τότε θα υποστούν τις συνέπειες με το ζόρι.Διαφορετικά να πάνε να ψάξουν να βρούν καταστήματα για μη καπνίζοντες.Και αν βρούν,να μου σφυρίξουν κλεφτικα.