27 Ιουν 2009

Αν δεν πάμε τον Οκτώβρη...θα πάμε σίγουρα τον Μάρτη.

Και εννοώ εμάς του ετεροδημότες που θα πάμε στους τόπους μας για να ψηφίσουμε,τώρα για εθνικές εκλογές.
Η Παπαρήγα σήμερα και για πείσμα του Καρατζαφέρη δήλωσε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας που θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία.Προφανώς θα ψήφιζε τον προτεινόμενο από την Νέα Δημοκρατία Πρόεδρο αν δεν παρεμβαλόνταν ο Καρατζαφέρης,με τον οποίο τώρα τελευταία έχουν περιέλθει σε μεγάλη κόντρα λόγω ΄Γερμανού¨.
Εξάλλου το ΚΚΕ με την Νέα Δημοκρατία έχουν συνδεθεί με ¨δεσμό αίματος".
Θυμάστε εκείνη την ιστορική συνάντηση του (Μπρρ....) Κ. Μητσοτάκη με τον αείμνηστο Χ.Φλωράκη στην Γλυφάδα.
Εκεί τρώγοντας τα ξεροτήγανα και πίνοντας τσισκουδιά,σε μια μικρή τελετή έγιναν "αδελφοποιτοί¨,ένωσαν δηλαδή το αίμα τους με σκοπό να ξεκάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Επομένως η Παπαρήγα δεν θα είχε λόγο να στενοχωρήσει την Νέα Δημοκρατία.
Ελα όμως που της μπήκε ο Καρατζαφέρης στην μύτη.Και τώρα κάνει πείσμα.Και ας πάνε στο καλό και οι συναντήσεις και τα ξεροτήγανα και οι εξ'αίματος αδελφοποιήσεις.
Επομένως με δεδοδομένο ότι το ΚΚΕ δεν θα ψηφίσει τον κ.Παπούλια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με δεδομένο (για εμένα) ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα τον ψηφίσει,έστω και αν πρόκειται για πολιτικό που βγήκε "από τα σπλάχνα του",αρνούμενο να πέσει στην παγίδα της δεξιάς γαι να απαγκιστρωθεί στην εξουσία,
Τότε πάμε για εκλογές.
Αλλά ο Καρμανλής σαν γνήσιος απόγονος του μπάρμπα του δεν θα ανεχθεί να τον ¨σύρουν" σε εκλογές αλλά να " σύρει" την χώρα σε εκλογές.

Αρα βλέπω εκλογές το Φθινόπωρο.