11 Σεπ 2009

Εκτός ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης δεν αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου του κινήματος Γιώργου Παπανδρέου να ηγηθεί είτε του ψηφοδελτίου της Α� Πειραιώς είτε της Α� Αθηνών.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου ο κ. Σημίτης απάντησε ότι εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση.Όπως αναφέρει ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι κκ Παπανδρέου και Σημίτης, «ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στον πρώην Πρωθυπουργό είτε να εξακολουθήσει να ηγείται του ψηφοδελτίου της Α΄ Πειραιά, είτε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Α΄ Αθήνας.
Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε ότι, εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση.«Στις συνομιλίες μας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του κινήματος. «Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ τη νίκη στις εκλογές και κάθε επιτυχία» πρόσθεσε ο κ. Σημίτης.

Πηγή: ΑΠΕ