24 Ιαν 2009

Διακοπές στην Κέρκυρα με 5 λίρες και στην Ζάκυνθο με 7 λίρες την διανυκτέρευση.

Οπως γράφει το φιλικό blog Atsarantos η μεγαλύτερη Βρετανική τουριστική εταιρία Thomson προσφέρει στους Βρετανούς διανυκτερεύσεις με 5 λίρες στην Κέρκυρα,7 λίρες στην Ζάκυνθο και 6 λίρες στην Κρήτη ανά διανυκτέρευση κατά τον μήνα Μάιο:

http://atsarantos.blogspot.com/2009/01/7.html

Και πολλά είναι για τον μήνα Μάιο.Και οικονομάει η Thomson τρελλά λεφτά.
Ο λόγος είναι ότι η Τhomson στις περιοχές αυτές έχει δικά της καταλλύματα αφού μισθώνει ενοικιαζόμενα δωμάτια η μικρά ξενοδοχεία από 1 Μαίου εως 31 Οκτωβρίου με ένα συμφωνημένο μίσθωμα για όλη την περίοδο είτε έχει κόσμο είτε όχι.
Επομένως τον Μάιο μήνα τα καταλύμματα αυτά είναι δικά της και από το να είναι άδεια προτιμά να τα γεμίσει έστω και με 5 λίρες την ημέρα.
Εξάλλου θα "τα πάρει" από τους Αγγλους και από τα εισητήρια,μεταφορές,εκδρομες κλπ.

Οι δικοί μας τι κάνουν?
Οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων και μικρών ξενοδοχείων που ενώ παίρνουν ένα χαμηλό μίσθωμα από την Thomson στο τέλος της σεζόν βλέπουν ότι δεν τους μένει σχεδόν τίποτε από τις ζημίες που είναι υποχρεωμένοι να επισκευάσουν.
Είναι γνωστοί σε όλους μας οι Αγγλοι τουρίστες.Το έχουν ζήσει στο πετσί τους οι Ζακυνθινοί στον Λαγανά ,οι Κρητικοί στην Χερσόνησο και εμείς οι Κερκυραίοι στον Κάβο Λευκίμμης.