10 Απρ 2009

Παυλίδης,προανακριτική επιτροπή...και κουραφέξαλα.

Απόψε η Βουλή όρισε την σύνθεση της προανακριτικής της βουλής για την υπόθεση Παυλίδη,οποίος,σύμφωνα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:
«προκύπτει η ανάγκη να διερευνηθεί η ενδεχόμενη ευθύνη του πρώην υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλη Παυλίδη ως ηθικού αυτουργού του εγκλήματος της εκβίασης από δράστη που μεταχειρίστηκε απειλή βλάβης επιχείρησης, κατ' επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση, ήτοι από τον κατηγορούμενο Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ζαχαρία».

Και εδώ έγκειται όλη η υφή του προβλήματος.Οτι μας κοροιδεύουν όλοι.Και οι 300 της βουλής.
Τι σημαίνει προανακριτική επιτροπή της βουλής?
Οτι μια επιτροπη 13 βουλευτών θα αποφασίσει αν ο υπουργός υπέπεσε σε παραπτώματα του κοινού δικαίου ώστε να παραπεμφθεί στην κρίσης της δικαιοσύνης?
Μια επιτροπή 13 βουλευτών εκ των οποίων οι 7 ανήκουν στο ίδιο κόμα θα αποφασίσει αν ο Παυλίδης είναι ηθικός αυτουργός του εγκλήματος της εκβίασης?
Δηλαδή μας λένε ότι ενας λύκος που κατηγορείται ότι έφαγε ένα πρόβατο και κάθεται κατηγορούμενος σε μια επιτροπή από 13 μέλη που αποτελείται από 7 λύκους και 6 πρόβατα,υπάρχει η περίπτωση να πλειοψηφίσουν τα πρόβατα και όχι οι λύκοι?
Δεν μας κοροιδεύουν αν το πιστέυουν αυτό?
Αν ήθελαν πραγματικά,ας άφηναν την διερεύνηση της όλης υπόθεσης στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη που δεν έιναι ούτε λύκοι,ούτε πρόβατα .
Αυτή η ανεξάρτητη διακαιοσύνη,με την αμεροληψία της και τις μεγάλες νομικές γνώσεις των λειτουργών της,θα διερευνούσε το θέμα και θα τελειώναμε.
Τώρα ζητάμε οι 7 κακοί λύκοι να καταδικάσουν έναν άλλο λύκο που έφαγε ένα πρόβατο.
Και εμείς τα πρόβατα τους παρακολουθούμε,τους ακολουθούμε και τους ψηφίζουμε.
Σαν.......