25 Μαΐ 2009

ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΦΙΔΙΟΥ...ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ..

Σε όλο τον Έβρο τα Τάγματα έχουν αναπτυχθεί στους προβλεπόμενους χώρους και πραγματοποιούν τις ασκήσεις έμπνευσης του αντιστράτηγου Δ.Γράψα, τα γνωστά 12ημερα σκοινάκια.

Μπορεί οι στρατηγοί να παίζουν πόλεμο, αλλά τα θύματα είναι οι φαντάροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη. Η περιοχή, ιδιαίτερα μεταξύ Διδυμοτείχου- Φερρών είναι γεμάτη φίδια. Πολλά από αυτά βρίσκουν οι φαντάροι παντού, συνεχώς, ακόμη και μέσα στις σκηνές που πέφτουν κατάκοποι να κοιμηθούν μετά από τις ατελείωτες ώρες των ασκήσεων και των αγγαρειών. Οι φαντάροι έχουν «υποχρεωτικά» επιδοθεί στο άγριο άθλημα της ανακάλυψης και εξολόθρευσης φιδιών, ενώ πολλοί από αυτούς είναι μέρες άυπνοι καθώς
φοβούνται να κλείσουν μάτι, έστω και λεπτό.


Είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη υγεία και την ζωή φαντάρων-στελεχών. Ο θανάσιμος τραυματισμός του ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΕΜΘ χθες το βράδυ (23/05/09) από δάγκωμα φιδιού στον λαιμό, ο οποίος έχασε την ζωή του μέσα σε (5) λεπτά, αποκαλύπτει την εγκληματική αμέλεια των διοικητών και του ΓΕΣ, την απίστευτη αδιαφορία τους.

Περισσότερα...