2 Οκτ 2009

Ο δήμαρχος της Ζαχάρως ...κατέβασε τα πανό του ΠΑΣΟΚ.

Την έντονη αντίδραση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία προκάλεσε η προκλητική ενέργεια του πρώην αστυνομικού και δημάρχου τού με «γαλάζια κάλυψη»... κράτους της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, να κατεβάσει τα πανό του ΠΑΣΟΚ ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Με χθεσινή ανακοίνωση, η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ηλείας και η η Δ.Ο. Ζαχάρως κατήγγειλαν δημόσια τον δήμαρχο της Ζαχάρως ότι αυτός αφαίρεσε 4 αεροπανό που είχε αναρτήσει η Δ.Ο. Ζαχάρως στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της επίσημης προεκλογικής περιόδου για το εθνικό Κοινοβούλιο της χώρας.
«Η αυθαίρετη και αυταρχική αυτή πράξη, που θυμίζει άλλες εποχές που υπηρέτησε ο κ. Χρονόπουλος και έγινε χωρίς καμία προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. Ζαχάρως ή έστω χωρίς καμιά προηγούμενη ενημέρωση του κόμματός μας, αποτελεί προσβολή στους θεσμούς της χώρας και εμφανή προσπάθεια φίμωσης της δημοκρατικής έκφρασης ενός κοινοβουλευτικού κόμματος.
Αν ο κ. Χρονόπουλος οφείλει ανεξόφλητα προσωπικά γραμμάτια στην καταρρέουσα απερχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ., καλό είναι να βρει άλλους τρόπους στήριξής της και προβολής της, όπως προεκλογικές φιέστες εγκαινίων ή υμνώντας το μεγαλειώδες (!) έργο που αφήνει πίσω της, όπως έχει κάνει πολλάκις μέχρι σήμερα ο κ. Χρονόπουλος, λειτουργώντας ως ο Δούρειος Ιππος της Δεξιάς. Και τουλάχιστον θα έπρεπε να είχε τη στοιχειώδη ευαισθησία να σεβαστεί ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που τον τίμησε με την ψήφο του και τον εξέλεξε δήμαρχο» -αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 2.10.2009