19 Φεβ 2009

Ουυυυ!!! Να..μου χαθείτε: Ελεγε ο Παναγιώταρος...

Εχετε διαβάσει πολλοί το βιβλίο του Ν.Καζατζάκη "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται".
Οι παλιοί το έχουν δεί και σε σήριαλ της τηλεόρασης στην σημερινή ΝΕΤ και παλιά ΥΕΝΕΔ.
Ενας από τους ήρωες του ήταν και ο Παναγιώταρος.
Ενας σαμαράς,που ήταν εναντίον του κατεστημένου,αγάδων και κοτζαμπάσηδων.Δεν τους χώνευε με τίποτε και είναι γνωστή η έκφραση του ("ουυυυ να μου χαθείτε παλιόσκυλα...).
Μόλις πριν από λίγο,διάβασα στις ειδήσεις,ότι έγινε ένοπλη ληστεία στην Αγροτική τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Πανεπιστημίου 23.Ελειπα από το πρωί για δουλειές και τώρα ενημερώνομαι.
Στην Πανεπιστημίου ,που έτσι και παρκάρεις προσωρινά το αυτοκίνητο σου έξω από ένα φαρμακείο για να αγοράσεις ένα φάρμακο,στο σηκώνει ο γερανός "εν ριπή οφθαλμού",γιατί υπάρχουν τα "άγρυπνα μάτια " της τροχαίας για να επιβάλουν τα πρόστιμα στον απλό και τίμιο πολίτη που τόλμησε να πρακάρει προσωρινά για να αγοράσει τα φάρμακα για την υγεία του.
Σε αυτή την κεντρική οδό της Αθήνας ,οι ληστές μπήκαν μέσα στην τράπεζα ,ακινητοποίησαν πελάτες και υπάλληλους,άρπαξαν το ποσό που ήθελαν και προσπάθησαν να φύγουν από την κεντρική είσοδο.Εκεί τους περίμεναν οι σεκιουριτάδες της τράπεζας.Ολοι οι σεκιουριτάδες στην κεντρική είσοδο.Και άφηναν τις αλλες εξόδους ακάλλυπτες.Λές και αυτοί ήταν ποιο έξυπνοι από τους ληστές.
Αφησαν τις μυστικές εξόδους ελέυθερες και οι αθεόφοβοι περίμεναν τους ληστές από την κεντρική είσοδο.
Λες και οι ληστές ήταν μαλάκες.Δεν ήξεραν τι έκαναν!!!

Για αυτό!!

"ουουυ να μου χαθείτε'''.