5 Φεβ 2009

Τρως και πληρώνεις όσο εσύ θες!


Ένα εστιατόριο, στο Λονδίνο, πρωτοτυπεί ζητώντας από τους πελάτες του να πληρώσουν για το γεύμα τους όποιο ποσό αυτοί θελήσουν!

Το Little Bay εστιατόριο, στο κεντρικό Λονδίνο, θα προσφέρει γεύματα για τον μήνα Φεβρουάριο όπου δεν ζητά τιμή αλλά αφήνει στην κρίση του πελάτη να πληρώσει την αξία του φαγητού του!

«Από ένα σεντς μέχρι και 100 ευρώ θα με κάνουν ευτυχισμένο το αφήνουμε εντελώς στην κρίση του πελάτη,» είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κύριος Peter Ilic.

Ο κύριος Peter Ilic είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας και με καλή φήμη για το gourmet φαγητό που προσφέρει αλλά λόγω της κρίσης αποφάσισε να πάει ένα βήμα πιο μπροστά και να μηδενίσει τις τιμές!

«Ήδη οι πελάτες έχουν πληρώσει 20% πιο πάνω από την κανονική τιμή,» πρόσθεσε ο κύριος Peter Ilic θεωρώντας ότι τα έξοδα του θα καλυφθούν αυτόν τον μήνα.

Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει ορεκτικά όπως σαλάτα καβουριού, σουφλέ με τυρί κατσίκας, foie gras κρέατος ενώ στα κυρίως πιάτα υπάρχουν στήθος πάπιας, φιλέτο κρέατος και καπνιστό ψάρι.

Οι πελάτες αυτό που πρέπει να πληρώσουν σίγουρα είναι τα ποτά που θα παραγγείλουν αφού αυτά δεν είναι μέσα στην προσφορά του εστιατορίου.

Βέβαια κάποιο ποτό θα παραγγείλει ο πελάτης για να πάει κάτω το φαί.
Δεν θα παραγγείλει έστω και ενα μπουκάλι νερό,μήπως και "πνιγεί" κατά την διάρκεια του "λουκούλειου γεύματος"?
Ετσι και κάνει το λάθος να παραγγείλει έστω και ενα μπουκάλι νερό,τοτε "φίδι που τον έφαγε".!!!