10 Φεβ 2009

H ontelecoms "παίζει" με τους συνδρομητές της.

Είμαι συνδρομητής της ontelecoms και το σαββατοκύριακο δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις από το σταθερό μου τηλέφωνο.
Δεχόμουν κλήσεις αλλά δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις.
Οπως ακριβώς κάνει η ontelecoms όταν "κόβει" το τηλέφωνο ενός συνδρομητή της όταν δεν πληρώσει τον λογαριασμό.Δέχεται κλήσεις αλλά δεν μπορεί να κάνει κλήσεις.
Καλώντας το 13801,την τεχνική υποστήριξη της εταιρίας,απο το κινητό μου αμέσως ο τηλεφωνητής απαντούσε ότι υπάρχει πρόβλημα στην σταθερή τηλεφωνία και ότι οι τεχνικοί προσπαθούν να επισκευάσουν το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν.Ευτυχώς που δεν μας είχαν και στην αναμονή να πληρώνουμε και από πάνω.Και η αναμονή της ontelecoms είναι της "υπομονής" και πληρώνεις.
Είπα στην σύζυγο,κουραφέξαλα και πράσινα άλογα.Δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα,απλά έχει και αυτή απλήρωτους λογαριασμούς στον ΟΤΕ και της "έκοψε" το τηλέφωνο.Αν είχε τεχνικό πρόβλημα,ούτε θα δεχόσουν κλήσεις αλλά ούτε θα μπορούσες να κάνεις κλήσεις.
Σήμερα επιβεβαιώθηκα από την δημοσίευση του ΒΗΜΑΤΟΣ.Ο ΟΤΕ της έκοψε το τηλέφωνο,όπως κάνει αυτή στους συνδρομητές της.
Η διαφορά όμως είναι ότι ο συνδρομητής της δεν δίνει λόγο σε κανέναν και είναι υπεύθυνος μόνος του για τον ευατό του.Η ontelecoms όμως δίνει λόγο σε χιλιάδες συνδρομητές που την εμπιστεύθηκαν και είναι υπόλογη απέναντι τους για την απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεπικοινωνίας τους.Ευθύνεται απέναντι στους συνδρομητές της για την διακοπή των παρεχομένων υπηρεσιών της,όταν δεν ωφείλεται σε εξωγενείς απρόβλεπτους παράγοντες αλλά στην υπαιτιότητα της εταιρίας.
Εγώ σαν συνδρομητής της,δεν γνωρίζω πλέον τον ΟΤΕ.Την ontelecoms γνωρίζω και αυτή είναι υπόλογη σε εμένα τον συνδρομητή της.Επομένως για εμένα δεν υπάρχει δικαιολογία ότι μου έκοψε ο ΟΤΕ το τηλέφωνο.Ας έκοβε και η ontelecoms τον λαιμό της να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της έναντι του ΟΤΕ.
Να πάμε το θέμα και ποιο βαθειά?Να το πάρει το ποτάμι?
Ξέρετε ότι ίσως και να πέθαναν συνάνθρωποι μας από αυτή την ανευθυνότητα?
Πως?
Ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μένουν μόνοι και δεν έχουν κινητό τηλέφωνο αλλά μόνο σταθερό και τυχαίνει να είναι συνδρομητές της ontelecoms?
Ξέρετε ότι ίσως το σαββατοκύριακο που δεν είχαν σταθερή τηλεφωνία να έπαθαν κάποιο έμφραγμα,κάποια ανακοπή,κάποια καρδιακή προσβολή κλπ.και να μην μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους και ίσως να έχασαν την ζωή τους?
Τραβηγμένο,ίσως.Αλλά αποκλείεται να συμβεί και αυτό?
Επιτέλους δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας?Κάποιος να τους επαναφέρει στην τάξη?