10 Νοε 2009

Στήριξη Δ. Αβραμόπουλου στον Αντ. Σαμαρά

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε επισήμως πριν από λίγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Στέκομαι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, στηρίζω την υποψηφιότητά του», σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

«Η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά οδηγεί στη διεύρυνση και στην ενότητα, οδηγεί σε μία πορεία πιο μαχητική πιο εμπνευσμένη», πρόσθεσε, έχοντας προηγουμένως καταδικάσει την απομόνωση της ΝΔ από την κοινωνική βάση.

«Μπορεί στο όνομα της ενότητας να απέσυρα την υποψηφιότητά μου δεν απέσυρα όμως τα πιστεύω μου», συμπλήρωσε ο κ. Αβραμόπουλος και τόνισε: «Αρνούμενος την ασφάλεια της ουδετερότητας καταθέτω την άποψή μου για το μέλλον της παράταξης».

«Η επιλογή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει να κάνει με παζάρια και συναισθηματισμούς…Πρέπει να επιλέξουμε αρχηγό με καθαρά πολιτικούς όρους», είπε.

«Είναι οφθαλμοφανές κάποιοι πλήγωσαν με τη συμπεριφορά και τη στάση τους οπαδούς της ΝΔ, τους πλήγωσαν πολύ και βαθιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε επίσης ότι όποτε η παράταξη αποδοκιμάστηκε και επικρίθηκε «οφειλόταν στον ατομικισμό και στην αλαζονεία που επέδειξαν στελέχη της».