21 Νοε 2009

Μήνυση για «βιοτρομοκρατία» μέσα από τη νέα γρίπη

Μια Αυστριακή δημοσιογράφος έχει καταθέσει μηνύσεις στο FBI κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών, πολιτικών και αξιωματούχων καθώς και κατά της εταιρίας παρασκευής εμβολίων Baxter, κατηγορώντας τους για την δημιουργία του ιού Η1Ν1. Η Jane Bürgermeister κάνει λόγο για «βιοτρομοκρατία».
Στις αρχές του περασμένου Απρίλη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας (ΠΟΥ) ξεκίνησε να αναφέρει μια νέα μορφή γρίπης που φαινόταν να προέρχεται από τους χοίρους και η οποία μόλυνε κάποιες εκατοντάδες άτομα. Σύντομα, ο νέος ιός εμφανίστηκε σε διάφορες γωνιές του πλανήτη. Ο όρος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά, «γρίπη των χοίρων», σύντομα ανακλήθηκε, καθώς ανακαλύφθηκε ότι ο νέος ιός ήταν ένα παράξενο μίγμα ιών, με γονίδια από την ανθρώπινη αλλά και την γρίπη των πουλερικών. Σήμερα, οι ερευνητές του ιού λένε ότι το παράξενο μίγμα από το οποίο αποτελείται θα μπορούσε μοναχά να προκύψει σε εργαστήριο.

Η κ. Burgermeister υποστηρίζει ότι η φαρμακευτική εταιρεία Baxter έστειλε με πλοία 72 κιλά από αυτόν τον «ιό», σε διάφορες γωνιές του κόσμου, προκειμένου να ξεκινήσει το «πανηγύρι». H Burgermeister υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι το εμβόλιο για τον νέο ιο πατενταρίστηκε από την Baxter το 2007, πολύ πριν γίνει γνωστός ο ίδιος ο ιός. «Η Μητέρα-Φύση δεν αναμιγνύει πτηνά, χοίρους και τρεις διαφορετικούς ιούς της γρίπης του ανθρώπου, σε έναν ιό», λέει η δημοσιογράφος που, λίγο μετά την κατάθεση της μήνυσης, βρέθηκε χωρίς εργασία.

Η Baxter παρασκεύασε 72 κιλά υλικό εμβολιασμών, το οποίο επιμολύνθηκε με ζωντανούς ιούς γρίπης των πτηνών, που προερχόταν από εργαστήρια του ΠΟΥ. Ακολούθως διατέθηκε το υλικό αυτό σε 16 εργαστήρια, σε 3 γειτονικές χώρες. Σύμφωνα με έκθεση του περιοδικού Times of India, στις 6 Μαρτίου 2009 η Baxter προκάλεσε κατ΄αυτό τον τρόπο μία παγκόσμια πανδημία.

Η Bürgermeister υποστηρίζει ότι στόχο των κυβερνήσεων, οργανισμών και φαρμακευτικών αποτελεί η μαζική γενοκτονία του αμερικανικού λαού, με την απελευθέρωση ενός θανατηφόρου ιού, και η θέσπιση προγραμμάτων υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η Bürgermeister μάλιστα κάνει λόγο για «παγκόσμιο εγκληματικό συνδικάτο» που χειραγωγεί οργανισμούς ενώ χρηματοδοτεί την ανάπτυξη, κατασκευή και απελευθέρωση τεχνητών ιών προκειμένου να δικαιολογήσει τους μαζικούς εμβολιασμούς. Μάλιστα, η Bürgermeister υποστηρίζει ότι αυτός ο «εγκληματικός πυρήνας» εμπλέκεται και με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ Νέο παράθυρο.

Στην μήνυσή της αναφέρει ότι ο εγκληματικός αυτός πυρήνας έχει σχέσεις και την Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, FEMA Νέο παράθυρο, η οποία έχει δημιουργήσει υπόγειες βάσεις και τεράστια μαζικά νεκροταφεία σε τουλάχιστον δύο πολιτείες των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Infowars, αλλά και το Ίδρυμα Ρόκφελερ, βασικός χρηματοδότης του ΟΗΕ και ΠΟΥ.

Πηγή