27 Μαρ 2009

"Το Μάρτιο γιορτές, χαρές και παλαμάκια, θυμήσου το Δεκέμβριο που σκότωνες παιδάκια..."

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/03/blog-post_4849.html

Το βίντεο προέρχεται από το τοπικό κανάλι ΤV1. Δείτε το όλο. Αξίζει.
"Δείχνει τα γεγονότα που συνέβησαν όταν το μπλοκ είχε φύγει από την παρέλαση και περικυκλώθηκε από την αστυνομία για να περάσει το αμάξι του Παυλόπουλου 50 μέτρα μακρύτερα. Στη συνέχεια δείχνει τον τρόπο με τον οποίο απαγόρεψαν την πορεία προς την Περιφέρεια όπου δινόταν η συνέντευξη τύπου. Ακούγεται και από το στόμα του Αστυνομικού Διευθυντή ότι "το πανό δεν θα αναρτηθεί στην Περιφέρεια".

Στο τέλος είναι η απάντηση Παυλόπουλου στην ερώτηση που του έθεσε δημοσιογράφος. Ο χοντρούλης δίπλα στον Παυλόπουλο είναι ο Κόκκινος (περιφερειάρχης, ουσιαστικά ο φιλοξενούμενος του)."
http://www.dpsdfs.blogspot.com/

Ακούσατε στο βίντεο: "Το πανό ΔΕ θα αναρτηθεί"
*Γυναίκα επεμβαίνει κάποια στιγμή και λέει στους αστυνομικούς "μην τα χτυπάτε τα παιδάκια"
Η Σύρος είναι μικρή κοινωνία. Ξέρουν τους αστυνομικούς, όπως και οι αστυνομικοί ξέρουν τους φοιτητές. Υπάρχουν κάποιοι που το είδαν ως ευκαιρία να δείξουν τη δύναμη τους, μιας και δεν έχουν πολλά περιστατικά να....ξεσπάσουν...
Καθηγητής ο Παυλόπουλος έχει ζήσει λέει πολλές τέτοιες καταστάσεις και δεν ενοχλήθηκε. Μήπως όμως να απέτρεπε και τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στους φοιτητές; Μήπως και στην Αθήνα να έκανε κάτι ανάλογο, αφού σέβεται τις απόψεις όλων??
Όσο για τη στιγμή που επέλεξαν οι φοιτητές να διαμαρτυρηθούν, σε εθνική επέτειο δηλαδή, το έκαναν απλά επειδή τότε ήρθε ο κ. Παυλόπουλος. Δεν βλέπουν κάθε μέρα στη Σύρο υπουργούς και στον συγκεκριμένο τα είχαν...μαζεμένα λόγω της θέσης του και των αρμοδιοτήτων του.

"Το Μάρτιο γιορτές, χαρές και παλαμάκια, θυμήσου το Δεκέμβριο που σκότωνες παιδάκια..."