28 Μαρ 2009

Απάντηση σε blogger για την ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

http://salonica-press.blogspot.com/2009/03/blog-post_258.html

Συνάδελφε blogger,
Το να μην υπακούσεις να σβήσεις αύριο το φώτα σου για μια ώρα,όπως προστάζουν οι"δυνατοί" της γης,μέσω των εκπροσώπων τους,που κόπτονται " για το καλό της γής" δεν είναι φαινόμενο μικροψυχίας αλλά αντίθετα φαινόμενο λεβενταρισμού.
Είναι φαινόμενο λεβενταρισμού,γιατί αρνούμαι να υπακούω σε προστάγματα.
Είναι φαινόμενο λεβενταρισμού,γιατί ενώ μας έκαναν εξαρτημένους με την χειρότερη μορφή εξάρτησης,το πετρέλαιο,σήμερα τις 28 Μάρτη μας δίνουν μια "τάχα" ευκαιρία αντίδρασης.
Αντιδρούμε σήμερα με το να σβήσουμε τα φώτα,αλλά δεν αντιδράσαμε όταν οι πλουτοκράτες της γής βομβάρδιζαν και σκότωναν ανυπεράσπιστους αθώους πολίτες,παιδιά,γυναίκες και ανήμπορους γέρους στους πολέμους που δημιούργησαν στην Γάζα,στην Σερβία,στο Ιράκ,στο Αφγανιστάν,στην Σομαλία και σε άλλες χώρες της γής,για να ελέγχουν τους πλουτοπαραγωγικούς τους πόρους.Και πάνω από όλα το πετρέλαιο.
Θα σπεύσουμε όλοι αύριο να σβήσουμε τα φώτα για τον ήδη καταστραμένο πλανήτη μας,αλλά κανένας δεν έσπευσε να σβήσει τα φώτα όταν πέθαιναν τα παιδιά της Γάζας,του Ιρακ,του Αφγανιστάν κλπ,από το ανηλέητο σφυροκόπημα αυτών που ¨ταχα" τους ενδιαφέρει ο πλανήτης.
Και λέω "τάχα¨γιατί μας κοροιδεύουν.
Ολοι μας κοροιδεύουν.
Μας λένε να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα.
Να σβήσουμε μια λάμπα 40W,που καίει πάνω από το κεφάλι μας,για να μην σκουντρουφλήξουμε,ενώ πίσω μας,τα ψυγεία,οι τηλεοράσεις,οι καταψύκτες,τα κομπιούτερς και άλλες ηλεκτρικές συσκευές θα είναι στα φόρτε τους.
Δεν μας είπαν τίποτε για αυτά.
Δεν είπαν να κατεβάσουμε τον γενικό διακόπτη,απλά μας πρόσταξαν να μείνουμε στο σκοτάδι.
Να σβήσουμε το ¨σπαρματσέτο".

Ισως επειδή να θέλουν να μας κάνουν μια άσκηση για να συνηθίσουμε στο σκοτάδι.
Και το σκοτάδι λέγεται ΘΑΝΑΤΟΣ,που σε αυτόν με οδηγούν τα συμφέροντα των αφεντικών .
Εγώ,όμως,για όσο χρονικό περιθώριο μου δίνουν να ζω στο φώς,θα το ζήσω,έστω και αν αυτό το φώς δεν είναι από τον ήλιο,αλλά και από ένα "σπαρματσέτο".
Για αυτό το φως,αντιδρώ να σβήσω τα φώτα μου άυριο τις 28 Μάρτη.