12 Μαρ 2009

Οικολογικό έγκλημα στον Δήμο Ζαχάρως για την ρύπανση του Καιάφα...καθώς τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού χύνονται μέσα στη λίμνη...ΑΙΣΧΟΣ


Οικολογικό έγκλημα με τεράστιες καταστροφικές συνέπειες στο προστατευόμενο οικοσύστημα του Καϊάφα, χαρακτηρίζουν την απόρριψη των λυμάτων του βιολογικού καθαρισμού της πόλης, οι τοπικές οικολογικές οργανώσεις.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα ο σύλλογος Περιβαλλοντικής προστασίας Ζαχάρως και με έγγραφο που είχε αποστείλει στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του ΥΠΕΧΩΔΕ ζητούσε την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων.
«Η ρύπανση στην λιμνοθάλασσα δυστυχώς καθημερινά αυξάνεται. Η δημοτική αρχή που έχει την ευθύνη για το τεράστιο αυτό ζήτημα, έχει τοποθετήσει σε μεγάλο μήκος της αποστραγγιστικής τάφρου, πλαστικό σωλήνα, μέσω του οποίου τα λύματα διοχετεύονται στο μοναδικό οικοσύστημα της λίμνης Καϊάφα.
Το τραγικό είναι ότι πέρα από την πλήρη υποβάθμιση του οικοσυστήματος απειλείται και η δημόσια υγεία των πολιτών που διαμένουν στη περιοχή», κατήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου περιβαλλοντικής προστασίας του δήμου Ζαχάρως Κώστας Αγραπιδάς.


Μιλαμε για το απολυτο εγκλημα.Αισχος και ντροπη στους υπευθυνους...
Εδω βεβαια θα μας πειτε...πηραν τα χρηματα που προοριζονταν για τους πυροπληκτους και τα εδωσαν για να φτιαξουν υπερπολιτελεστατο Δημαρχειο...ο Καϊφας θα τους νοιαξει;;;

ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2009