11 Μαΐ 2008

Ποιο είναι το ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ FORUM

Οπως έγραψα και παρακάτω δημιουργήθηκε ένα νέο Λογιστικό Forum.Είναι το:
account forum
Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά αυτού του νέου forum?:

1.Το account forum είναι δημιούργημα μιας ερασιτεχνικής προσπάθειας.
Ομως αν και ερασιτεχνικό προσφέρει περίπου τα ίδια που μπορούν να προσφέρουν τα μεγάλα φόρουμ.Καθημερινά καταβάλεται προσπάθεια να γίνει καλλίτερο.

2.Το δικό μας φόρουμ δεν είναι ανταγωνιστικό γιατί δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.Δεν ανταγωνίζεται κανένα από τα αντίστοιχα μεγάλα λογιστικά φόρουμ.Αντίθετα προτρέπουμε να επισκέπτεσθε αυτά τα μεγάλα φόρουμ που μπορούν να ωφεληθείτε τα μέγιστα.

Είναι καλό όμως, οι λογιστές,νέοι και παλιοί συνάδελφοι να επισκέπτονται όλα τα φόρουμς που σχετίζονται με το επάγγελμα τους.Ισως κάποια απάντηση που δεν σας έχει καλλύψει σε ένα φόρουμ να σας καλλύψει στο άλλο,εσείς απλά δεν έχετε να χάσετε τίποτε.


3.Στο δικό μας φόρουμ όλοι είμαστε ίσοι.Ολοι είμαστε ισότιμα μέλη.

Απλά κάτω από τα μέλη υπάρχει μια πληροφορία που δίνεται από τον διαχειριστή του συστήματος,ώστε να γνωρίζουμε ποιες είναι οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους.Απλές πληροφορίες που δεν έχουν να κάνουν με την ποσότητα των δημοσιεύσεων και με κανένα άλλο κριτήριο αλλά με την δουλειά που του ανατέθηκε να κάνει σε αυτό το φόρουμ και είναι άτομα της προσωπικής μου εμπιστοσύνης.

Διαχειριστές είναι τα μέλη που είναι υπεύθυνα για την ομαλή οργάνωση και την παραμετροποίηση του φόρουμ.Οι διαχειριστές θα είναι μόνιμα δύο.Εγώ που δημιούργησα το φόρουμ και ο αγαπημένος μου φίλος και συμφοιτητής compexpert,με τις μεγάλες γνώσεις που έχει πάνω στους Η/Υ.

Συντονιστές είναι μέλη,φίλοι,της προσωπικής μου εμπιστοσύνης,άτομα που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι καταξιωμένα στον χώρο τους επαγγέλματος μας,που οι γνώσεις και οι εμπειρίες τους, τους επιτρέπουν να διευθύνουν μια συζήτηση σε μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα.

Αναβαθμισμένα μέλη θεωρούνται τα μέλη των οποίων οι δημοσιεύσεις είναι άξιες προσοχής.Είναι μέλη με μεγάλες γνώσεις και εμπειρίες και μεγάλη συμμετοχή σε άλλα φόρουμ που κατά την ταπεινή μου ,προσωπική άποψη ,αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής οι δημσιεύσεις τους.

Αυτό είναι το φόρουμ μας.

Σας περιμένουμε να σας καλοδεχθούμε στο:

account forum

Φιλικά

Δημήτρης